Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Σήμερα αποφασίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον ΠειραιάΣήμερα -και από στιγμή σε στιγμή- αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για να κατέβη ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 
Ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει γίνει γνωστό πως -εκτός των οπαδών- έχει τη στήριξη του εφοπλιστικού λόμπυ και παραγόντων του εμπορικού κόσμου του Πειραιά, όπως και του Μητροπολίτη Σεραφείμ.
Κύκλοι προσκείμενοι στην πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρουν ότι η προοπτική για να αναλάβει ως υπερκομματικός δήμαρχος απαιτεί πρόσθετο φόρτο εργασίας και αυτό αποτελεί μία τροχοπέδη για τη θετική απόφασή του.
Όμως, οι πιέσεις που υφίσταται από όσους πιστεύουν ότι για τον Πειραιά χρειάζεται ένας υπερκομματικός μάνατζερ του ύψους του, έχουν γίνει αφόρητες και αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί βλέπουν τελικά να θέτει υποψηφιότητα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 
Όσο περνούν οι ώρες, τόσο πλησιάζει ο χρόνος για να ανακοινωθεί η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, εάν θα προκαλέσει ταραχή στο πειραϊκό προεκλογικό κλίμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου