Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"Έφυγε" ο Σταύρος Αλατάς

Έκλεισε τα μάτια του σήμερα το πρωί ο Σταύρος Αλατάς-Καρακάσης. Ήταν 58 ετών.
Ο καλός φίλος και αξιολογότατος συνάδελφος, είχε εισαχθεί στη "Βιοκλινική" Αμπελοκήπων την περασμένη Τετάρτη, επειδή είχε παρουσιάσει ίκτερο.   
Όμως, οι εξετάσεις έδειξαν ότι έπασχε από την επάρατο - κάτι που δεν εγνώριζε! 
Τον "χτύπησε" ένας επιθετικός και καλπάζουσας μορφής καρκίνος, που την ίδια μέρα ο Σταύρος περιήλθε σε κώμα, από το οποίο δεν ξύπνησε. Και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή...
Η κηδεία του Σταύρου Αλατά θα γίνει αύριο στις 3 μ.μ. στον Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας Κανήθου στη Χαλκίδα. 
Σταύρο, καλό ταξίδι...
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ

Ο Σταύρος Αλατάς - Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. 
Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «Ομάδα» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. 
Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «Απογευματινή», «Αυγή» και «Έθνος», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. 
Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «Αυτοκίνηση». 
Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. 
Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. 
Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία promotion "Face”. 
Τον τελευταίο καιρό, διέμενε και εργαζόταν στην Χαλκίδα, διατηρώντας την εταιρία του, αλλά και διάφορα bloggs, όπως το stavrosalatas.wordpress.com.
'Ηταν μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου