Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Με τον Μώραλη μπροστάρη ο Μαρινάκης στον Πειραιά


Τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε, κάτι που δεν το περίμενε κανείς! Δηλαδή να μην θέσει υποψηφιότητα δημάρχου, αλλά δημοτικού συμβούλου στον συνδυασμό με υποψήφιο δήμαρχο τον στενό συνεργάτη του Γιάννη Μώραλη. 
Εν τω μεταξύ, ήδη άρχισε να εκδηλώνεται ενδιαφέρον από παράγοντες του Πειραιά να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη και όπως έγινε γνωστό θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του Πέτρου Κόκκαλη. 
Με ανακοίνωσή του στο επίσημο site του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει:
«Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη αποτελεί μια επιλογή νίκης. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη Μώραλη για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.
 »Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας.
 »Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ανατροπή».
Εξ άλλου, την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πειραιά ανακοίνωσε επισήμως ο Γιάννης Μώραλης. Ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε:
«Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματά τους. 
»Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.
»Γι’ αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά .Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους. 
»Γι’ αυτό σας προσκαλώ όλες και όλους να βαδίσουμε μαζί ενώνοντας δυνάμεις». 
>>> Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο προεκλογικός αγώνας για τον Δήμο Πειραιά αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου