Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

"Φλούφληδες" χωρίς (ουσιαστική) αιτία, αποπειράθηκαν να... τρομάξουν την Δημοσιογραφία!


Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε σπίτια πέντε δημοσιογράφων, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αττική. Συγκεκριμένα, κάποιοι «φλούφληδες» τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (από δύο γκαζάκια ο καθένας) στις εισόδους των πολυκατοικιών όπου διαμένουν οι συνάδελφοι και από τις εκρήξεις προκλήθηκαν πυρκαγιές και μικρές υλικές ζημιές - κυρίως μαύρισμα τοίχων από τους καπνούς, εξωτερικά. 
Στόχοι ήταν τα σπίτια των συναδέλφων Αντώνη Λιάρου (Αγία Παρασκευή), Αντώνη Σκυλλάκου (Πεντέλη), Χρήστου Κώνστα (Μαρούσι) και Πέτρου Καρσιώτη (Άλιμος) και στο πρώην σπίτι του Γιώργου Οικονομέα στο Κολωνάκι, όπου τώρα μένουν τα παιδιά του. 
Ο δημοσιογραφικός κόσμος «κουφάθηκε», καθώς οι εν λόγω συνάδελφοι δεν ανήκουν στη ν κατηγορία των «σταρς» του χώρου, ούτε και στην «κάστα» της «υψηλής» δημοσιογραφίας. 
Οι λόγοι της ενέργειας είναι αψυχολόγητοι και το όποιο σκεπτικό είναι κάπως «τρελό» καθώς οι επιθέσεις συνέβησαν σε μία εποχή που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα ο ελληνικός λαός και η Δημοσιογραφία αποτελεί για τον κάθε «ριγμένο» πολίτη μία «στέγη» και ένα βήμα για τα αιτήματα και τα δικαιώματά του. 
Κάτι που σημαίνει, ότι τα «γκαζάκια» ενεργοποιήθηκαν από χεράκια που εκτελούσαν εντολές κάποιων κύκλων που ήθελαν να στείλουν «προειδοποίηση» στον κάθε δημοσιογράφο. Οι... επαναστάτες «φλούφληδες», μπορεί να μασάνε τσίχλα, αλλά... μασάει η κατσίκα ταραμά;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου