Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Να μην σιγήσει ο Cool WebRadio του Αλέξανδρου Μολφέση!


Θύμα της κρίσης έπεσε και ο πλέον αξιόλογος αθηναϊκός διαδικτυακός web radio, όπως είναι το Cool WebRadio του Αλέξανδρου Μολφέση, ο οποίος αναστέλλει τη λειτουργία του τα μεσάνυχτα της 29ης Νοεμβρίου.
Πρόκειται για μία θλιβερή είδηση, καθώς χιλιάδες σέρφερς του Internet, είναι «δεμένοι» με τον Cool WebRadio, καθώς με την ποιοτική μουσική του, τους συντροφεύει στα «ταξίδια» τους.
Όμως, δεν αποτελεί πλέον μυστικό, ότι σε αρκετές φιλικές συγκεντρώσεις σε σπίτια ή μαγαζιά, η μουσική υπόκρουση ήταν από τον Cool WebRadio, καθώς οι άνθρωποί του, είναι γνώστες του αντικειμένου τους και πόσο μάλλον όταν έχουν πάνω από το κεφάλι τους έναν Αλέξανδρο Μολφέση.
Δεν ξέρω… Κάτι μου λέει ότι ο Cool WebRadio δεν θα σιγήσει! Μπορεί… «η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία», αλλά είναι τέτοιος οι προδιαγραφές τού εν λόγω διαδικτυακού ραδιοσταθμού, που… Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε, γιατί δεν μπορούν να πάνε στράφι τα τόσα ξενύχτια, τα τόσα έξοδα και τα τόσα όνειρα του Αλέξανδρου και των συνεργατών του…

Εν τω μεταξύ, στην ιστοσελίδα του Cool WebRadio, έχει αναρτηθεί το παρακάτω αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

ΦΙΛΕΣ, ΦΙΛΟΙ του Cool WebRadio.
Ένα χρόνο επίσημης παρουσίας, κλείνει στις 18 Νοεμβρίου 2012, ο Cool WebRadio, που ουσιαστικά είχε ξεκινήσει να εκπέμπει δοκιμαστικά από τον Σεπτέμβριο του 2011.
Καταφέραμε, με πολλή δουλειά, να δημιουργήσουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό υψηλών προδιαγραφών, που πιστεύουμε πως προσέφερε - μουσικά - κάτι που έλειπε, από τις ιντερνετικές και επίγειες συχνότητες, αλλά και μία σελίδα τόσο πλούσια και συγχρόνως λιτή, που όμοια της δεν είχατε συναντήσει ως τώρα στο διαδίκτυο.
Αυτά, μπορούν να τα επιβεβαιώσουν οι 23.000 ξεχωριστοί επισκέπτες που πέρασαν από την επίσημη ιστοσελίδα μας (www.cool-webradio.gr), τα 4.100 μέλη του Facebook Group, οι 390 φίλοι που έκαναν "Like" την επίσημη σελίδα μας στο Facebook και οι αρκετές χιλιάδες ακροατές μας το τελευταίο δωδεκάμηνο.
Ο Cool WebRadio, ωστόσο, θα σας αποχαιρετήσει λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του, καθώς το κόστος συντήρησής του είναι υψηλό και - όπως χιλιάδες επιχειρήσεις - ανήκει κι αυτός, στα «θύματα» της οικονομικής κρίσης που βασανίζει την Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια.
Σας ευχαριστώ πολύ, όλους και όλες, που συμμετείχατε στο ταξίδι του Cool WebRadio κι ακόμα τους συνεργάτες μου (τους Κωνσταντίνο και Κώστα Δήμα - developer και artwork αντίστοιχα, την Κορίνα Μουστάκα, τον Γιάννη Σάντολη, τον Νίκο Γαβρίλη κ.ά.), που ο καθένας προσέφερε με το δικό του τρόπο. Ελπίζω να βρεθούμε ξανά μαζί, κάποια στιγμή στο μέλλον, από κάποια άλλη συχνότητα, επίγεια ή ιντερνετική. Ο σταθμός θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά, μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2012 τα μεσάνυχτα, όπου και θα κατεβεί ο διακόπτης.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αλέξανδρος Μολφέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου