Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το τουρκικό ραδιόφωνο της Αθήνας, καλά κρατεί!

Πράγματι, απίστευτη είναι η είδηση για την εγκατάσταση του τουρκικού ραδιοφωνικού στην Αθήνα, όπου έχει αρχίσει τις εκπομπές του μέσω του Διαδικτύου. 
Απίστευτη μεν, αλλά αντιμετωπίζεται εντελώς αδιάφορα... 
Ένας φίλος - ομογενής από τη Ν. Υόρκη διερωτάται «ποιός τους έδωσε συχνότητα;» και εάν «είναι νόμιμο κάτι τέτοιο;». 
Επειδή το ραδιόφωνο λειτουργεί διαδικτυακά, δεν χρειάζεται συχνότητα εκπομπής, ούτε ιδιαίτερη άδεια. Επίσης, δεν είναι ούτε παράνομο, καθώς η Αθήνα ως «Λίκνο της Δημοκρατίας» -όπως την αποκαλεί το «Radyo Atina»- δεν είναι… Άγκυρα. 
Όσον αφορά δε, την υποψία εάν ο εν λόγω ραδιοσταθμός εκπέμπει από την Τουρκία, μάλλον δεν ευσταθεί για τον απλό λόγο ότι διευθύνεται από Τούρκο έγκριτο συνάδελφο ο οποίος είναι ανταποκριτής της «Τζουμχουριέτ» στην Αθήνα. 
Μετά από όλα αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενη άλλη «πολιτισμική» και… μεγαλοπρεπή επίθεση από την Τουρκία. Άλλωστε σε ένα ξοφλημένο κράτος υποδοχής λαθρομεταναστών, σε μία χώρα οικονομικής κατοχής και σε μία Ελλάδα γενικής ανοχής, τι αντιστάσεις να υπάρχουν; Ούτε τα παιδιά μας δεν ντρεπόμαστε!
>>> Προς το παρόν το τουρκικό ραδιόφωνο της Αθήνας, μεταδίδει ποιοτική μουσική και  τραγούδια. Αργότερα τα δελτία Ειδήσεων στα τουρκικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου