Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σε διάταξη μάχης το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών

Με την πρώτη Παναττική Οργανωτική Συνδιάσκεψη, που έγινε σήμερα Κυριακή, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών ξεκίνησε και επίσημα ιδεολογικές και οργανωτικές διαδικασίες που θα οδηγήσουν στο συνέδριο του κόμματος. Στη συνδιάσκεψη παρέστησαν στελέχη και μέλη του κόμματος, αλλά και εκπρόσωποι πολιτικών σχηματισμών.
Τις εργασίες της συνδιάσκεψης, στις οποίες παρέστησαν και συμμετείχαν ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Αναγνωστάκος, άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Παρά τις επιθέσεις που δεχθήκαμε και εκ των έσω, είμαστε παρόντες και σε θέση μάχης, έτοιμοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του ελλληνικού Λαού στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».
Αναφερόμενος στη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Γιάννης Δημαράς, είπε: «Η ισότιμη, σε βάση αυτονομίας συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στηρίζεται πάνω σε 14 σημεία - αρχές και όσο αυτά τα σημεία παραμένουν σεβαστά, θα δίνουμε την κοινή μάχη για τη σωτηρία της Χώρας. Οι κομματικές ταμπέλες έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Αυτό που προέχει είναι να αντιμετωπίσουμε κατοχικές δυνάμεις που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας».

Στη συνέχεια έκανε παρέμβαση το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης δίνοντας έμφαση στην οργανωτική προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών να επικοινωνήσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τις ιδέες και τις αξίες του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι χρέος μας να συμμετέχουμε σε μια συμφωνία έντιμων Ελλήνων που είναι αναγκαία. Ο κ. Αβραμίδης αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη αναπροσανατολισμού των γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών συμμαχιών της Χώρας.

Στη διάρκεια της συνδιάσκεψης έγιναν πολιτικές τοποθετήσεις από τους:
Ευτύχη Κοντομάρη, Νίκο Μαρκάτο, Λευτέρη Αμιράλη, Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, Φώτη Γιοβάνο, Γιώργο Ξένο, Διονύση Μανωλάτο.
Παρέμβαση έκανε και ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος ανέλυσε και από νομική άποψη την προδοσία που συντελείται εις βάρος της Χώρας.
Οι εργασίες έκλεισαν με την εισήγηση του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας Γιώργου Καρανάσου, ο οποίος ανέλυσε τον Οργανωτικό Σχεδιασμό, τόσο σε επίπεδο Αττικής όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου