Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Art TV: Καταγγελίες επιχειρηματία για την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Ουδεμία επίσημη αντίδραση έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής, για τα όσα «περίεργα» κατήγγειλε προχθές ο επιχειρηματίας Γιώργος Φλωράς* στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα «Τα πάντα ρει» (Art TV), για την Επιτροπή ΑνταγωνισμούΜε δυό λόγια κατέθεσε εντυπωσιακά στοιχεία για την ακρίβεια των προϊόντων και την αδυναμία της Επιτροπής Ανταγωνισμού να παρέμβει για να ρίξει τις τιμές.
Επίσης έκανε αναφορά και σε απίστευτες μεθόδους των στελεχών της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να πολλαπλασιάζουν τις αμοιβές τους! 
Συγκεκριμένα, σε αποκλειστική μετάδοση παρουσιάστηκε έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία, επί σειρά ετών στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού έκαναν 4-7 συνεδριάσεις σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αμείβονται για τις... παρουσίες τους! 
Ίσως κάποια απάντηση, να κρίνεται απαραίτητη…
Ο κ. Γ. Φλωράς, είναι ο έμπορος βιβλίων ο οποίος μετά από πολύχρονες δικαστικές διαμάχες με πανίσχυρες διεθνής εκδοτικές εταιρείες κατόρθωσε να κερδίσει μερικές δίκες που αποκάλυπταν το καρτέλ των ξενόγλωσσων βιβλίων εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας, που έφτασαν να πουλάνε ένα έγχρωμο λεπτό βιβλιάριο €50 και €60 ευρώ το ένα, έχοντας την υποστήριξη φροντιστηρίων Αγγλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου