Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

"Γενοκτονία" ο φόρος των παιδιών! - Οι μετανάστες συμπληρώνουν το έλλειμμα πληθυσμού...

Κατά δεκάδες καταπλέουν καθημερινώς στη Λέσβο οι λαθρομετανάστες και σε… εξάδες κυκλοφορούν στους δρόμους και τις παραλίες του νησιού. 
Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, μετά τα δρακόντεια μέτρα που έχουν ληφθεί στον Έβρο, για την παρεμπόδιση της εισροής των νέων… κατοίκων της χώρας μας. 
Όχι, δεν έγινε λάθος. Πρόκειται πράγματι περί νέων κατοίκων που θα αποτελούν στο μέλλον τους Έλληνες πολίτες, καθώς η πατρίδα μας σε περίπου 30-40 χρόνια θα έχει «τελειώσει» από γηγενείς, ενώ σε καμμιά δεκαριά χρόνια δεν αποκλείεται να είμαστε και… μειονότητα! 
Η πατρίδα μας, εδώ και δεκαετίες, παρουσιάζει δημογραφικό πρόβλημα και ποτέ και καμμία κυβέρνηση δεν έχει δείξει το δέον ενδιαφέρον. Παρά μόνον τώρα που το… υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει φορολογικό νόμο - τέτοιο που να δίνεται η «χαριστική βολή» στο δημογραφικό πρόβλημα. Νόμο-σωστή γενοκτονία
Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το μέτρο που φορολογεί τους έχοντες παιδιά και -εμμέσως πλην σαφέστατα- απαγορεύει στα νέα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν! 
Πρόκειται για το τραγικότερο μέτρο που λαμβάνεται, από τότε που αρχίσαμε να μιλάμε περί μνημονίων. Και το πλέον ανησυχητικό είναι ότι περνάει κάπως «απαρατήρητο». 
Σταδιακά και σταθερά οδηγούμαστε (και με τον νόμο!) στον αφανισμό και στην αποίκιση της χώρας από μουσουλμάνους Ασιάτες, Αφρικανούς κ.ά. Και στο πλαίσιο της… «πολυπολιτισμικότητας» και της γενικής «αφασίας», οδεύουμε ολοταχώς και ασυστόλως προς την «αυτοκτονία» του πιο δημιουργικού λαού που έχει γνωρίσει επί χιλιετίες ο Πλανήτης. Και τι κάνουμε κυρίες και κύριοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου