Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Λαγού, Παναγιώταρου, Πατέλης κ.ά. - Ε, και!

Συνελήφθησαν νωρίς το πρωί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και καταζητούνται άλλα 36 για στελέχη της Χρυσής Αυγής, ανά την Επικράτεια. Ακόμα, συνελήφθησαν ο βουλευτής Γιάννης Λαγός και ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης.
Να… χαρούμε;
Μετά από αυτές τις διώξεις, εάν δούμε τη Χρυσή Αυγή με... 20%, ας μην παραξενευτούμε, καθώς έτσι, αφ’ ενός ηρωποιείται η νεοναζιστική οργάνωση και αφ’ ετέρου δεν πλήττεται το αίτιο, των δράσεών της.
Ξαναγράφεται και ας θεωρείται… ρομαντικό: 
Η «Χρυσή Αυγή» πλήττεται με τον λόγο και την πιο ανθρώπινη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Η εξαθλίωση και η παραπληροφόρηση δημιουργούν τέτοιου είδους οργανώσεις. Η Δημοκρατία, δεν έχει ανάγκη από συλλήψεις και από τακτικές, που ίσως δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς που θέλει να θεωρείται δημοκρατικό.
Ας δούμε τι έχουμε να δούμε…

2 σχόλια:

  1. Πολύ φοβάμαι φίλε μου και καλησπέρα σου, ότι θα βγεις αληθινός. Δεν οφελούν οι συλλήψεις τους. Κάποια στιγμή θα βγούν και θα είναι ήρωες στα μάτια του λαού που δεν ξέρεις από που να πιαστεί για βοήθεια.
    ΟΠ Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα μας από όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή, αυτή η συμμορία του παρωχημένου φασισμού, δεν αποτελεί απλώς το άλλοθι και το «υλικό» για τα πολιτικά παιχνίδια που θα παιχτούν σʼ αυτό το τελετουργικό σήριαλ της «εξάρθρωσης», αλλά και ΑΝΟΙΓΕΙ το δρόμο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΥΨΟΥ: Κάθε αγωνιστική εκδήλωση και επαναστατική συγκρότηση να ανάγεται σε «εγκληματική οργάνωση»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή