Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κάπως έτσι "κοκκινίζουν", ακόμη και τα ελεφαντάκια...

Περιστατικό ντροπής, όπως ακριβώς το περιγράφει φίλος του "Εδώ Αθήναι"...
Η είδηση: Πατέρας έκλεψε από πολυκατάστημα μαρκαδό
ρους γιατί δεν είχε να πάρει στο παιδί του σχολικά ειδη. Οι υπάλληλοι όμως τον αντιλήφθηκαν και αμέσως τον παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου όπου οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Ευτυχώς για εκείνον, βλέποντας οι αστυνομικοί ότι είναι άνεργος 2 χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αφέθηκε ελεύθερος! 
Η ξεφτίλα: Για άλλη μια φορά το γνωστό πολυκατάστημα έδειξε το κοινωνικο του πρόσωπο σέρνοντας τον άνεργο πατέρα στις αστυνομικές αρχές... Αντί να του γεμίσει μια ολόκληρη τσάντα με σχολικά και να τον αφήσει να παει στο παιδί του, προσφεροντας λίγη στιγμιαία χαρά μέσα σε αυτή τη μαυρίλα, που λίγο έως πολύ βιώνουμε όλοι μας. 
Αλλά πώς μπορώ να ζητάω από τους υπεύθυνους του πολυκαταστήματος να φερθούν έτσι τη στιγμή που οι υπάλληλοι τούς δουλεύουν για 180 ευρω για 4ωρη απασχόληση, αλλά δουλεύουν 6 και 7 ώρες με τα 180 και με το κλίμα τρομοκρατίας να πλανάται πάνω απο τα κεφαλιά τους, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως τα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανακια που πουλάνε με 10 ευρω, τα οποία συρναμολόγησαν κάποια αλλά παιδιά στα βάθη της Κίνας, με ένα μεροκάματο των 2 ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου