Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ταγματάρχης vs "Κουτί της Πανδώρας"

Στη Βουλή η υπόθεση του «κοψίματος» από την ΕΡΤ της εκπομπής «Το Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη, μετά από ερώτηση του Δημ. Παπαδημούλη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι το Δ.Σ. της ΕΡΤ είχε εγκρίνει από τις 20 Σεπτεμβρίου τον νέο κύκλο επεισοδίων, ωστόσο μέχρι και σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος, Λάμπης Ταγματάρχης δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση της εκπομπής, καθιστώντας αδύνατη την προβολή της. Και πως:
«Σύμφωνα με σημερινή επιστολή του υπεύθυνου για την οργάνωση και την παραγωγή της συγκεκριμένης εκπομπής, δημοσιογράφου κ. Βαξεβάνη, προς τον Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Ταγματάρχη, υπήρξαν και στο πρόσφατο παρελθόν, με εντολή του κ. Ταγματάρχη, προσπάθειες παρεμπόδισης να 'βγει στον αέρα' το κουτί της Πανδώρας ή αιφνίδιες αλλαγές στη ροή προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης, έτσι ώστε να μην προβληθούν τελικά έρευνες της εκπομπής που ενδεχομένως να έθιγαν διάφορα συμφέροντα».
* Φαίνεται πως οι «ταγματαρχαίοι» στην Ελληνική Τηλεόραση, υπάρχουν με όλες τις καταστάσεις. Για την ιστορία επί χούντας διοικούσε την ΥΕΝΕΔ ο... ταγματάρχης Αποστολόπουλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου