Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η λευκή σελίδα 124…

Μία λευκή σελίδα είχε χθες η Εισηγητική Έκθεση του Προϋπολογισμού 2012, η οποία μόνον σε μερικούς βουλευτές προξένησε την εντύπωση και έκαναν παρέμβαση.
Ο ένας ήταν ο βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ) που έριξε χθες το… τρίποντο, χωρίς όμως να προκαλέσει εκπλήξεις και ο άλλος ο βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) που κατέθεσε σήμερα σχετική ερώτηση, για λογαριασμό της ΚΟ του κόμματός του.
Η εν λόγω λευκή σελίδα 124, είναι αμέσως μετά τις αναφορές για την ενίσχυση των τραπεζών και όπως εικάζεται ήταν ο χώρος όπου θα έπρεπε να φιλοξενηθεί ο Πίνακας με τις τράπεζες και τα ποσά.
Ο Προϋπολογισμός ψηφίστηκε και ουδείς άλλος βουλευτής έδειξε να απορεί για την λευκή σελίδα. Άλλοι λένε ότι έφταιγε ο... αγώνας Ολυμπιακού - Άρσεναλ και άλλοι πως ούτε καν ξεφύλλισαν την Εισηγητική Έκθεση! Θα ήταν προτιμότερο η αιτία να είναι οι δύο παραπάνω υποψίες, παρά να είδαν τη λευκή σελίδα και να σιώπησαν ή να αδιαφόρησαν.
Το θέμα μάλλον θεωρήθηκε ότι δεν… «πουλάει» και γι’ αυτό δεν απασχόλησε την υψηλή... δημοσιογραφική διανόηση! Πράγματι, κάτι τέτοια θέματα, όπως και τα όσα τους «έχωσε» χθες ο Απόστολος Κακλαμάνης, δεν.. «πουλάνε». Πού να ‘ξεραν ότι από κάτι τέτοια δεν «πουλάνε» πιά, οι «λευκές σελίδες» των δελτίων των οκτώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου