Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Βορίδης - Reichenbach και στο βάθος ο... Ραγκούσης!


Μάθημα πολιτικού πολιτισμού και υπουργικής συμπεριφοράς έδωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Mάκης Βορίδης, με τα όσα είπε σχετικά για την υπόθεση των ταξί. Αφ’ ενός ξεκαθάρισε πως η υπόθεση της απελευθέρωσης των αδειών ταξί, δεν ήταν απαίτηση της «τρόϊκας» και αφ’ ετέρου διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει τώρα σχετικό νομοσχέδιο!
Το πώς αισθάνεται ο Γιάννης Ραγκούσης για την τύχη του περιβόητου νομοσχεδίου «του»,  μας αφήνει αδιάφορους. 
Εκείνο όμως που θα ενδιαφέρει τον κάθε πολίτη, είναι το ύφος και ήθος της εξουσίας που ασκεί ένα άτομο, το οποίο προκειμένου να την «βγει» στον προκαθήμενο υπουργό, παρουσιάζει ένα άλλο νομοσχέδιο, δήθεν κατ’ εντολή της «τρόϊκας» και αναστατώνει ένα ολόκληρο καλοκαίρι την Αθήνα, δημιουργώντας από κοινωνικά και συγκοινωνιακά προβλήματα, μέχρι καταστάσεις που σαμποτάρισαν την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας μας. 
Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή συνάντηση του Μάκη Βορίδη με τον  Horst Reichenbach για το θέμα των έργων που πρέπει να διασωθούν και να συνεχίσουν. Μία συνάντηση, που εκ προοιμίου γνώριζε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα, ότι δεν θα ακουγόταν «yes man»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου