Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στρος Καν... delenda est!


Με χειροπέδες ο... κακούργος!

Μετά το πάθημα του Ντομινίκ Στρος Καν, ίσως θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα, οι κατέχοντες υψηλές θέσεις και έχοντες πάθη και αδυναμίες, καθώς οι «ιδιοτροπίες» μπορούν να μετατραπούν σε όπλα κατά του ιδίου του εαυτού τους. Και να πεις ότι ο κ. ΔΝΤ είχε κανένα βίτσιο, πάει στο διάολο! Εκτός και αν θεωρείται σεξουαλικώς ανώμαλος και ποινικώς κολάσιμος, ο άνδρας στον οποίο του αρέσουν οι γυναίκες! Αυτό όμως, δεν μπορεί να συμβαίνει στη Νέα Υόρκη, καθώς η παγκόσμια μητρόπολη δεν είναι σαν την... Αθήνα και η ανδρική «τρυφερότητα» με τα «τρελλά αγόρια» δεν κατακλύζει τα τηλεοπτικά καντράν! Έτσι, δεν αποτελεί περίεργο φαινόμενο να αρέσουν σε έναν άνδρα οι γυναίκες. Αλλά, πρέπει να προσέχει τις... κακοτοπιές! Και πιό πολύ κινδυνεύουν, οι αλκοολικοί, οι χαρτοπαίκτες και οι «γυναικάδες», παρά οι «άλλες»!
Κάποιοι είπαν ότι κατά τα άλλα... αντιπαθής κ. Στρος Καν, έπρεπε να λάβει τα μέτρα του και να μην δέχεται καμαριέρες στο δωμάτιό του. Μα, εάν του την είχαν στημένη, μπορεί να τον κατηγορούσαν ότι πήγε να βιάσει κανέναν δίμετρο αράπη! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Άμα σ’τη στήσουνε, σ΄τη «φέρανε»! Δεν ‘πά να κλειδωθείς, θα σ’την πετάξουν από το παράθυρο τη... Μόνικα!
Επί του «ψητού»... Κάτι τέτοια «πατήματα», μπορεί να μην σημαίνουν και πολλά πράγματα για εμάς τους Έλληνες, καθώς κάποιοι θέλουν να αγνοούν ότι γειτονικές χώρες εκπαιδεύουν στελέχη κάποιων υπηρεσιών, ώστε η φαρέτρα τους να διαθέτει στοιχεία ικανά να μπορούν να διαπομπεύσουν ή να απειλήσουν, πολιτικούς ή διπλωμάτες άλλων χωρών. Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου