Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Υπόθεση Στρος-Καν: Τι άλλο θ' ακούσουμε!


Σε… σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση Στρος-Καν, καθώς συνεχίζεται η παραγωγή «ιστοριών»… Το τελευταίο «επεισόδιο» θέλει τον Ντομινίκ Στρος-Καν, να έχει πέσει θύμα ασθενούς ή φορέα Aids!
Συγκεκριμένα, η New York Post (πρώτη αποκάλυψε την υπόθεση) βγήκε με ένα περίεργο δημοσίευμα, που αναφέρει η 32χρονη καμαριέρα να είναι φορέας του Aids!
Γράφει, ότι η καμαριέρα διαμένει από το 2008 σε συγκρότημα κατοικιών του Μπρονξ, οι οποίες ενοικιάζονται αποκλειστικά σε ασθενείς με Aids ή φορείς HIV. Και σημειώνεται: Εκπρόσωπος της εταιρείας ενοικιάσεως επισημαίνει ότι πολιτική τους για να νοικιαστεί μια τέτοια κατοικία είναι ένας τουλάχιστον ενήλικας της οικογένειας να είναι φορέας ή ασθενής. Δεν  νοικιάζεται διαμέρισμα σε υγιή ενήλικα που έχει παιδί ασθενή του Aids. Επισημαίνεται δε ότι η καμαριέρα είναι χήρα και μητέρα ενός κοριτσιού και στο συμβόλαιο του σπιτιού, είναι η μοναδική ενήλικας!

Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, θέλει την καμαριέρα να είναι Ελληνοαμερικάνα, εξαδέλφη της Τζένιφερ Άνιστον και φίλη της Κάρλα Μπρούνι! Μάλιστα,  σε αυτό το «στόρυ» υπάρχει και η… είδηση, ότι η καμαριέρα, μεταξύ άλλων, κατέθεσε: «Με έδεσε, με φίμωσε και μου φώναζε: τι σου κάνω Ελλάδα μου! Τι σου κάνω!».
Όμως η πρώτη ιστορία που κυκλοφόρησε ήταν η πλέον «άγρια». Ανέφερε ότι η καμαριέρα ήταν Ελληνίδα, έδινε ονοματεπώνυμο, τόπο καταγωγής και την πληροφορία ότι είχε στεφθεί Miss σε τοπικά καλλιστεία!
Και δύο απορίες:
1. Περί στοματικού έρωτα... Το "θύμα" δεν είχε δοντάκια;
2. Σε γαλλικό ξενοδοχείο, με μόνιμη σουΐτα για τον διευθυντή του ΔΝΤ, η καμαριέρα δεν γνώριζε ποιά πόρτα περνούσε;
3. Γιατί η καμαριέρα μπήκε σε δωμάτιο παρόντος του πελάτη, ενώ αυτό ρητώς απαγορεύεται;
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου