Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Φουσκωτοί και... ξεφούσκωτοι!

Η απαγωγή του κ. Περικλή Παναγόπουλου, μπορεί να έχει κατατρομοκρατήσει τον κόσμο της ναυτιλίας (περισσότερο από τότε με την εκτέλεση Περατικού) και τους οικονομικούς παράγοντες της χώρας, αλλά έδωσε το... έναυσμα για να ξεκινήσει ένας αγώνας μόστρας, για το ποιός «γκλαμουράτος» θα διαθέτει την καλύτερη ασφάλεια!
Τις τελευταίες ημέρες στις εταιρείες προστασίας παρατηρείται συνωστισμός και ήδη κάποιοι ετοιμάζονται να προβούν σε προσλήψεις «φουσκωτών» και άλλοι να δημιουργήσουν τις δικές τους εταιρείες σεκιούριτυ. Κάτι τέτοια γεγονότα συν την ελλείψει επαρκούς αστυνόμευσης, εξυπηρετούν τα μάλα τις εταιρείες σεκιούριτυ κι ας μην ξεχνάμε ότι οι εν λόγω εταιρείες οφείλουν την ύπαρξή τους στην... 17 Νοέμβρη. Ναι, τότε στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του ’70 με τις πρώτες εγκληματικές ενέργειες της 17Ν, η Αθήνα που είχε μόνον την “Group 4”, ξαφνικά είδε να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και άλλες τέτοιου είδους επιχειρήσεις. 
Όσο περνούν τα χρόνια όλο και αυξάνονται και δεν αποκλείεται ότι εντός μιάς δεκαετίας να έχει εξαλειφθεί πλήρως η... εγκληματικότητα! Κι αυτό διότι δεν θα υπάρχει ούτε ένα κλεφτρόνι, αφού οι μισοί Έλληνες θα πουλάνε προστασία στους άλλους μισούς!
Επειδή ό,τι γράφεται δεν γράφεται τυχαία, όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν προσωπική ασφάλεια, καλά θα κάνουν να ρωτήσουν σχετικά με την εταιρεία στην οποία θέλουν να αποταθούν, διότι κάποιες εταιρείες δίνουν μισθούς πείνας στους σεκιουριτάδες. Που σημαίνει ότι «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει». 
Και είναι τόσο άδικο να πας κάπου με την προσωπική σου ασφάλεια, για να «πουλήσεις μούρη» και ξαφνικά να ακουστεί ένα... γαύγισμα και ο «φουσκωτός» σου να το βάλει στα πόδια! Ναι, συνέβη κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου