Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αποτοξίνωση με λυρικό τραγούδι!

Μπορεί να είναι μία μέρα «γεμάτη» με συλλαλητήρια, με την κατάντια της οικονομίας μας, με την προκήρυξη του «Επαναστατικού Αγώνα», με την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου και με χίλια δυό άλλα θέματα -που αναδεικνύουν το σημερινό θλιβερό ελληνικό γίγνεσθαι- αλλά για... λόγους αποτοξίνωσης και αλλαγής κλίματος από τη μιζέρια, δημοσιεύεται η παρακάτω είδηση: 
Για μία και μοναδική συναυλία έρχεται στις 5 Φεβρουαρίου στην χώρα μας η διάσημη Βρετανή mezzo-σοπράνο Katherine Jenkins, για να τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής. Η Katherine Jenkins θεωρείται η πιο δημοφιλής «crossover» σοπράνο αυτή τη στιγμή. Η πιο αγαπημένη τραγουδίστρια της Βρετανίας, δίνει κάθε χρόνο εκατοντάδες παραστάσεις στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο και τα άλμπουμ της έχουν πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια παγκοσμίως. 
Έχει εμφανιστεί δίπλα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως ο Mo Plácido Domingo, η Kiri te Kanawa, ο Andrea Bocceli, ο Bryan Adams
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η πρώτη της εμφάνισή στην Ελλάδα, δίπλα στον Mo Plácido Domingo στην μεγάλη συναυλία που έδωσαν τον Ιούνιο του 2007 στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Χάρις στην εξαίσια φωνή της και την λαμπερή σκηνική της παρουσία, η Katherine Jenkins είναι τα τρία τελευταία χρόνια η διεθνής πρέσβης της εταιρείας Montblanc – ξέρετε της εταιρείας με τα απίθανα στυλό!
Στη φωτογραφία η Katherine Jenkins, ενώ ετοιμάζεται να πετάξει για Αθήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου