Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

H Press Time ανοίγει τις σελίδες της!

Η εφημερίδα "Press Time", δημοσιεύει μία πλύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση - σωστή πρόκληση για bloggers, που κάπου θα ήθελαν να ακολουθήσουν την δημοσιογραφία. Συγκεκτιμένα, αυτή η έγκυρη εφημερίδα του Σαββατοκύριακου, δηλώνει ότι καλεί τον κάθε blogger να εκφραστεί -εκτός του διαδικτύου- και μέσα από τις σελίδες της. Είναι μία αρκετά προχωρημένη απόπειρα και πιστεύω να τύχει της δέουσας ανταπόκρισης από bloggers που κάτι παραπάνω έχουν να πουν...
Το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρει τα εξής:
H "Press Time", μια πραγματικά ανεξάρτητη εφημερίδα, ανοίγει τις σελίδες της στους Έλληνες bloggers. Τους καλεί να εκφράζουν, εάν το επιθυμούν, τις απόψεις τους και τους δίνει «φωνή» πέρα απ’ αυτή που έχουν μέσα από το Διαδίκτυο.
Πρόθεσή μας, αναφέρεται στην εφημερίδα, είναι να φιλοξενούμε και να συνεργαστούμε πραγματικά με τους bloggers εκείνους που και ελεύθερο πνεύμα έχουν και μπορούν να διαμορφώσουν άποψη, γνώμη και να ασκήσουν παρεμβάσεις. Οι bloggers κατηγορούν ενίοτε τους επαγγελματίες δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ ότι επιδιώκουν να τους φιμώσουν κλπ. Εάν θεωρούν ότι μπορούν να «προσφέρουν» στο κοινωνικό σύνολο με τις απόψεις και τα σχόλιά τους κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει.
Η πρωτοβουλία για έναν ειλικρινή δίαυλο επικοινωνίας μέσω των σελίδων της εφημερίδας "Press Time" ελπίζουμε πως θα βρει ανταπόκριση. Η ανοιχτή αυτή πρόσκληση μπορεί να γίνει πράξη. Επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ.: 212.7003200.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου