Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Προβληματισμός μετά τον φόνο των δύο παλικαριών


Το άγριο* φονικό των δύο παλικαριών που έγινε προχθές στη Μάνη, πρέπει να προβληματίσει ευρύτερα την οικογένεια, το σχολείο και την ίδια την δημοσιογραφία! 
Την οικογένεια για το ήθος που προσφέρει στο παιδί, το σχολείο για την αγωγή και την δημοσιογραφία για τα πρότυπα που προβάλλονται από τον Τύπο και τα άλλα ΜΜΕ, με προεξέχουσα την τηλεόραση και την ελευθεριότητα που την χαρακτηρίζει. 
Τα θύματα της Μάνης δεν ήταν δύο, αλλά τέσσερα, αφού και οι θύτες είναι θύματα… 
Όσο οι φτιαχτές… κορμάρες -αρσενικές ή θηλυκές- αποτελούν προτεραιότητα και κυρίαρχο προσόν για την εξέλιξη ενός νέου ανθρώπου, ας μην μιλάμε για σωματική και ψυχική υγεία… 
Τον πρώτο λόγο τον έχει η «άσκηση» και το «διαιτολόγιο» με τα απαραίτητα αναβολικά. Οτιδήποτε άλλο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. 
Πώς έγινε το διπλό έγκλημα; Εκεί που άλλοι συζητούν τις διαφορές τους, οι «λεβέντες» θέλησαν να... γυρίσουν ταινία θρίλερ. Αποτέλεσμα, σκότωσαν τα δυό παλικάρια, για 800 ευρώ. Ασήμαντη η αφορμή! Κρίμα… 
* Οι δύο άτυχοι, πριν δολοφονηθούν βασανίστηκαν. Ακολούθως, τους ανάγκασαν να γονατίσουν και τους εκτέλεσαν με απανωτούς πυροβολισμούς.

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΦΡΙΚΗ!!!
    Οσο πάμε και αποκτηνωνόμαστε.
    Για τ όνομα του Θεού,που έχουμε φτάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Παντελή έχουμε καταντήσει μια Ελλάδα ακουμπισμπενη πάνω σε σάπιες βάσεις.
    Αν δεν τις φτιάξουν θα έχουμε ακόμα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή