Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μάθημα πολιτικής αξιοπρέπειας από τον Χαρακόπουλο



Η ενδεχόμενη παραίτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και η καταψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για το γάλα, οπωσδήποτε θα είναι μεγάλο πλήγμα για την κυβέρνηση. 
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ανήκει στις υγιείς  δυνάμεις της πολιτικής ζωής του τόπου και δεν υπουργοποιήθηκε για να εξυπηρετεί συμφέροντα. Αυτό δείχνει η μέχρι τώρα παρουσία του στο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και η αξιοπρεπής στάση που κρατάει τώρα σε αυτό το φλέγον θέμα για την ελληνική παραγωγή.
Επόμενο είναι, ότι η απόφαση του αν. υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, να μην στηρίξει τη συμφωνία κυβέρνησης-τρόϊκα για το γάλα, έχει δημιουργήσει μεγάλη ταραχή στη Συγγρού – τόση που μέχρι σήμερα το απόγευμα, πολλά μπορούν να συμβούν, προκειμένου μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα. 
Ήδη, είναι γνωστό, πως με την άποψη του Μάξιμου Χαρακόπουλου συμφωνούν και άλλοι βουλευτές και δεν θα αποτελέσει «είδηση» εάν δούμε να καταψηφίζεται το σχετικό άρθρο...
Εν τω μεταξύ, υπάρχουν σκέψεις από την κυβέρνηση, να περάσουν «όλα σε ένα», αλλά ίσως να υπερισχύσει η σκέψη ώστε να γίνει κάποια αλλαγή στο επίμαχο νομοσχέδιο, ώστε να ικανοποιηθούν οι… ομογάλακτοι αντιρρησίες. Κάποια ρύθμιση… Δηλαδή, να κοπεί ο βήχας στους μεσάζοντες, στους μεσάζοντες των μεσαζόντων, σε κάποια άλλα συμφέροντα και να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ελληνική παραγωγή. Λέτε; Σύντομα θα δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου