Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το λάθος του Αλέξη Τσίπρα

Με άκρως αντιπολιτευτική διάθεση (και καλά έκανε!) εμφανίστηκε το πρωί στην κρατική τηλεόραση, ο Αλέξης Τσίπραςκατηγορώντας την κυβέρνηση ότι "αυτά που έλεγε προεκλογικά τα έχει ξεχάσει μετεκλογικά". Εκτίμησε δε πως η σημερινή κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να διαπραγματευθεί με τους Ευρωπαίους.
Όμως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε και κάτι άλλο. Μίλησε για "κυβέρνηση περιορισμένης πατριωτικής ευθύνης". Κάπου εδώ έχασε το μέτρο ο κ. Τσίπρας, καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχον κάποιοι που είναι "ολίγον" πατριώτες... 
Ήταν πολύ σκληρή κουβέντα, για μία κυβέρνηση που -καλώς ή κακώς- εξελέγη με την ψήφο του ελληνικού λαού, αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και απαρτίζεται από άτομα-μέλη του ελληνικού λαού. 
Δεν νοείται να υπάρχουν πατριώτες και "ολίγον" πατριώτες! Όλοι είμαστε πατριώτες και ο καθένας έχει τις απόψεις του. 
Μην ξεχνάει ο Αλέξης Τσίπρας, πόσοι πατριώτες οδηγήθηκαν στα ξερονήσια και στις φυλακές, επειδή κάποιοι τους θεώρησαν "περιορισμένης πατριωτικής ευθύνης" ή και... εθνοπροδότες
Ας κλείσουμε τα μάτια σε εκείνο το πολύ βρώμικο παρελθόν κι ας κοιτάξουμε τι θα κάνουμε τώρα, που χρειαζόμαστε πολιτικούς, που πέραν όλων των άλλων προσόντων, να νοιώθουν τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου