Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Επετειακό… κράξιμο στα Ιωάννινα!

Ομαδικό «ξεφωνητό» από μαθητές και… καθηγητές για τους επίσημους σημειώθηκε σήμερα, κατά την παρέλαση για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό. Βέβαια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως παθών, κάτι είχε «μυριστεί» και έλαμψε δια της απουσίας του!
Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στο τοπικό epirusgate.blogspot.com:
Με ένα απίστευτο περιστατικό, σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στα Γιάννενα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τούρκικο Ζυγό. Ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους! Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατά «Είστε Μ@@@»! Η απίστευτη κίνηση των μαθητών -η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν προσχεδιασμένη- εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος αποχώρησε όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο που έγινε η παρέλαση.
Και άλλο, πιο απίστευτο:
Οι καθηγητές φυσικής αγωγής, δυο σχολείων που παρήλασαν σήμερα στα Γιάννενα, έδωσαν το πρόσταγμα στους μαθητές τους «Κλίνατε απ' αριστερά!», μόλις πλησίασαν στην εξέδρα των επισήμων!
Υ/Γ: Πριν πετάξουμε... πέτρες σε καθηγητές και μαθητές, επειδή δεν σεβάστηκαν την ιστορία της πόλεως των Ιωαννίνων, ας δούμε τι κάναμε για εκείνους που έχουν ρίξει την πατρίδα μας σε αυτή την κατάντια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου