Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

"Άρμα Πολιτών": Κάλεσμα για λαϊκή εξέγερση

Με αφορμή τη δυσμενή εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την "τρόϊκα", το "Άρμα Πολιτών" καλεί τον λαό σε εξέγερση και τους δικαστικούς, τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς να προασπίσουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, ενώ γίνεται υπενθύμιση στους κυβερνώντες ότι η κατηγορία για εσχάτη προδοσία, δεν εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης Υπουργών...
Συγκεκριμένα από την Πολιτική Γραμματεία του "Πανελληνίου Άρματος Πολιτών", εξεδόθη πριν μισή ώρα η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το αποτέλεσμα της χθεσινής σύσκεψης του αντισυνταγματικού Πρωθυπουργού της κυβέρνησης με τους πολιτικούς αρχηγούς που την στηρίζουν είναι η άνευ όρων παράδοση της χώρας στα νύχια των εκβιαστών- τοκογλύφων. Η Πατρίδα βρίσκεται και «επισήμως» πλέον υπό κατοχή ενώ ο Ελληνικός ΛΑΟΣ τιμωρείται με πείνα και εξαθλίωση.
Η Εθνική Κυριαρχία παραχωρείται, σε υπαλλήλους του τραπεζικού συστήματος, και η κυβερνητική πολιτική ηγεσία, πλήρως ταυτισμένη με τα συμφέροντα των τοκογλύφων – εκβιαστών - δανειστών, αποφασίζει την πλήρη υποταγή της χώρας στους κατακτητές.
Η μεγάλη επίθεση στον Ελληνικό ΛΑΟ ξεκίνησε από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση, λειτουργώντας ως οι σκληρότεροι γενίτσαροι που πέρασαν ποτέ από τη χώρα, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και στέλνουν το λαό στα κρεματόρια της οικονομικής μαφίας των αγορών.
Οι πολιτικοί αρχηγοί του ενδοτισμού προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ώστε η εκποίηση να έχει θεσμικό μανδύα και ψάχνουν συνοδοιπόρους, εντός και εκτός των ρημαγμένων κομματικών μηχανισμών τους.
Καλούμε τον Λαό να αναλάβει ΤΩΡΑ την τύχη της Πατρίδας, της ζωής του, της οικογένειάς του και των συνανθρώπων του. Δεν πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να λιγοψυχήσει, να αδρανήσει, να φοβηθεί.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι την ανατροπή του σημερινού κυβερνητικού συστήματος και των Πολιτικών της Υποτέλειας.
Καλούμε τους Δικαστικούς και τους Δημόσιους λειτουργούς να προασπίσουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.
Καλούμε τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και του στρατεύματος να σεβαστούν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.
Υπενθύμιση στους «κυβερνώντες»: Η κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, δεν εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης Υπουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου