Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αβάσταχτη η εγγύηση για τον Γιάννη Αγγέλου

Πλήγμα για τον Κώστα Καραμανλή η απόφαση ανακρίτριας – εισαγγελέα για τον Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με «σκληρούς» περιοριστικούς όρους, όπως η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα και η καταβολή εγγύησης 400.000 €.
Ο διευθυντής του γραφείου τού τέως πρωθυπουργού, στην διάρκεια της 11ωρης απολογίας του, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξή του στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, κάτι που είχε κάνει και όταν τον είχε καλέσει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Όμως η ανακρίτρια, με την απόφασή της προσάπτει στον Γιάννη Αγγέλου την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπαιδίου με το δημόσιο.
Σημειώνεται, ότι ο Γιάννης Αγγέλου κινδυνεύει να προφυλακιστεί, εάν και εφ’ όσον δεν καταφέρει να βρει το υπέρογκο ποσόν των 400 χιλιάδων ευρώ για την εγγύηση. Δικαιολογημένα, οι δικηγόροι του, σε σχετική τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι τον οδηγούν στην κοινωνική του εξόντωσηΠώς τα φέρνει η ζωή…

2 σχόλια:

  1. δεν ξέρουμε πια ποιός ευθύνεται και γιατί
    το απόλυτο χάος!!!

    εδώ οι σπουδαστές του Ωδείου Αθηνών συλλέγουν υπογραφές συμπαράστασης στους καθηγητές του Ωδείου Αθηνών που εργάζονται αλλά παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έναν χρόνο.
    Οι υπογραφές θα σταλούς στον Υπουργό Πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλε.
    Γιά όλους αυτούς τους κλέφτες αυτά είναι χάδια. Τιμωρία τους να τους στείλουν στη Μακρόνησο να σπάνε πέτρες και να έχουνε από πάνω τους και τους χωροφύλακες με το βούρδουλα. Οι περιοριστικοί όροι γι' αυτά τα ρεμάλια είναι χάδι.
    Περιμένω τώρα τον έταιρο υψηλόβαθμο του Μαξίμου της αλήστου εποχής Καραμανλή.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή