Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η περίπτωση Φούντα τρομοκρατεί



Βιολόγος και εργαζόμενος στην Βιοϊατρική, ήταν ο 35χρονος νεκρός από το προχθεσινό επεισόδιο της Δάφνης. Μάλιστα, ο Λάμπρος Φούντας, κατά τις Αρχές ενδέχεται αν ήταν μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα». Μετά από αυτή την περίπτωση, κάποιου βλέπουμε να αλλάζει το επίπεδο των εν δυνάμει υπόπτων για τρομοκρατία.
Όσο ψύχραιμα και να δει κανείς αυτή την περίπτωση, δεν παύει να δημιουργεί κάποια ερωτηματικά σχετικά με το είδος ανθρώπου που καταφεύγει στην τρομοκρατία προκειμένου να δικαιώσει τα όποια «πιστεύω» και οράματά του.
Είναι για να εκφράζει κανείς ειλικρινή συλλυπητήρια προ τους γονείς του θύματος, καθώς πώς μπορεί να περίμεναν το παιδί που μεγάλωσαν, που «σπούδασαν» βιολόγο και το είδαν να εργάζεται σε διαγνωστικό κέντρο, ότι θα περνούσε στο «αντάρτικο πόλεων» και θα μάχεται κατά της ίδιας του της τάξης! Και να χάνει τη ζωή του, τη στιγμή που πήγε να κλέψει ένα σαραβαλάκι, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιούνταν για κάποια βομβιστική ενέργεια. Αγρίεψε πολύ η κοινωνία και κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του γι’ αυτή την κατάντια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου