Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Και η Τζούλια πόνεσε από τα μέτρα!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει υποστεί σοκ μετά την κυκλοφορία του DVD και αρνείται τα πάντα, σύμφωνα με την «Espresso». Κατά το δημοσίευμα, άτομο του περιβάλλοντος της, δήλωσε: «Η Τζούλια δεν είναι σε θέση να μιλήσει τώρα. Κάποια στιγμή θα βγει και θα δώσει τις απαντήσεις της. Από το βράδυ της Τρίτης που ενημερώθηκε για την ύπαρξη συγκεκριμένου υλικού δεν μπορεί να ηρεμήσει. Έχει υποστεί σοκ. Όταν είδε το εξώφυλλο του DVD, ξέσπασε σε κλάματα. Δεν μπόρεσε να δει το υπόλοιπο βίντεο. Καλέσαμε γιατρό στο σπίτι για να της προσφέρει ιατρική βοήθεια. Ντρέπεται να βγει έξω και να αντικρύσει κατάματα τον κόσμο, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους. Σας παρακαλώ αρκετή επίθεση έχει δεχτεί. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα 23χρονο κορίτσι. Αφήστε την να ηρεμήσει!».
Τυγχάνω να είμαι ένας από τους... τυχερούς τηλεθεατές που είδαμε το επίμαχο φιλμάκι και το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ακριβώς αυτό που αναφέρει η «Espresso». Δηλαδή: «Όταν πρόκειται για ένα βίντεο προσωπικών στιγμών δεν γίνεται να υπάρχει φωτισμός, κάμερα και παρουσία τρίτου ατόμου στον ίδιο χώρο, όπως η ίδια Τζούλια έχει παραδεχτεί. Στο DVD η άτακτη ξανθιά ποζάρει κανονικά στον φακό και είναι βαμμένη και περιποιημένη, το οποίο είναι αρκετά ασυνήθιστο να συμβαίνει στις ερωτικές στιγμές».
Πάντως, στην περίπτωση που αδίκως ασκηθεί δίωξη στο "Ράδιο Αρβύλα", θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν ότι πιό σκληρή τσόντα ήταν τα μέτρα που ανακοίνωνε ο κ. Πεταλωτής. Γιατί, δεν πόνεσε μόνον η Τζούλια, αλλά πονέσαμε όλοι μας και συνεχίζουμε να... πονάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου