Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Συλλαλητήριο για τον Ηλυσιακό

Συλλαλητήριο οργανώνεται σήμερα στις 18:30’ από τους φιλάθλους του Ηλυσιακού επειδή δηλώνουν αντίθετοι στην "προεκλογική έγκριση" του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιώργου Βλάχου για συγχώνευση της ιστορικής ομάδας του δήμου Ζωγράφου με την ομάδα του Αιγάλεω.
Ιδού τι αναφέρει η πρόσκληση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΛΥΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-09-2009 ΩΡΑ 18.30
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΡΖΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Για κάθε έγγραφη διαμαρτυρία
στην ιστοσελίδα του Ηλυσιακού http://ilisiakos.com

Εν τω μεταξύ, από το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο. είχε ανακοινωθεί:
Σήμερα 07/09/2009 ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. και ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καζάκος κατέθεσαν στην Ε.Ε.Α. υπόμνημα με όλα τα κρίσιμα στοιχεία και έγραφα, που δεν ελήφθησαν υπόψη στην από 09/08/2009 απόφαση της επιτροπής.
Επιπλέον ο Ηλυσιακός Α.Ο. απέστειλε εξώδικο στο Υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με τις ελλείψεις βασικών στοιχείων από τους φακελους για την συγχώνευση και ζήτησε την αναστολή κάθε ενέργειας.
Μετά τα ως άνω η Ε.Ε.Α. που εκδίδει τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ, αποφάσισε όπως δοθεί άδεια για τους αγώνες της Β' Εθνικής 2009-2010 με την ονομασία ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΑΕ.
Κατόπιν αυτού - για μια ακόμη φορά - καλούμε τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο να αναφέρουν την ομάδα μας με την καταστατική της ονομασία ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΑΕ, διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές, όπως έχουμε εντολή από τη Γ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο. υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου μας.
Για το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΛΑΜΠΕΚΟΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου