Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Παπούλιας υπογράφει την απόσυρση της ΝΔ

Στην Προεδρία της Δημοκρατίας, έφτασε σήμερα το πρωί, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την απόσυρση και την αύξηση-σοκ στα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.
Αφού εξετασθεί από τις νομικές υπηρεσίες της Προεδρίας θα υπογραφεί από τον κ. Παπούλια και η ΝΔ θα πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα για το εντελώς αψυχολόγητο αυτό μέτρο, που απευθύνεται μόνον σε ολίγους και όχι στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που λέει το ψωμί «ψωμάκι».
Για να χρυσωθεί το χάπι του ληστρικού αυτού μέτρου, οι αρμόδιοι της απερχόμενης κυβέρνησης, είπαν ότι το κάνουν προς χάριν του... Περιβάλλοντος!
Εάν κ. Σουφλιά τους ενδιέφερε το Περιβάλλον, δεν θα βλέπαμε νεόκτιστες βίλλες πάνω στα καμμένα, ούτε θα γινόταν στάχτη η Αττική. Το «παραμύθι» δεν πιάνει! Πόσο μάλλον όταν προλαβαίνουμε να περάσουμε στα πεταχτά την εν λόγω Πράξη, αλλά δεν προλάβαμε να περάσουμε την άλλη Πράξη περί φορολόγησης, των σκαφών άνω των 10 μέτρων...
Κατ’ αρχάς, ένας εργαζόμενος πού θα βρει τα χρήματα ή πώς θα πάρει δάνειο για να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο; Εδώ, ακούει... Τειρεσία και κρύβεται! Εδώ, είναι «ανοιχτός» σε κάρτες και σε άλλα δάνεια! Θα πει κανείς ότι οι «περιβαλλοντολόγοι» της κυβέρνησης, υπολογίζουν ότι οι πολίτες αυτής της χώρας, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας και θα ξεπουληθούνε για να πάρουν καινούργιο αυτοκίνητο, ώστε να ζηλέψει η απέναντι κυρά Καρακαλτάκα! Ούτε αυτή η «πολυτέλεια» της κακομοιριάς υπάρχει.
Το κράτος, δίνει ένα χιλιάρικο για να πάρει ο άλλος ένα αυτοκινητάκι (όχι αυτοκίνητο!) με 12.000 €. Τα υπόλοιπα 11.000 € πού θα τα βρει; Μήπως από την αποζημίωση που θα πάρει όταν απολυθεί ή μήπως από το «εφ’ άπαξ» που δεν θα πάρει ποτέ του;
Έπειτα, οι... φιλεύσπλαχνοι, αυξάνουν κάθετα τα τέλη κυκλοφορίας – τόσο ώστε να πιέσουν τον πολίτη να «διώξει» το αυτοκινητάκι του και να πάρει καινούργιο! Ε, όχι ρε κύριοι! Δηλαδή, εάν έχεις ένα 2λιτρο, 167 αλόγων με άδεια του 1999, πρέπει να το... πετάξεις για να σου δώσουν 1.500 € προκειμένου να πάρεις καινούργιο και οπωσδήποτε εφάμιλλο του υπάρχοντος; Μα καλά, είπαμε ότι τυγχάνουμε ψηφοφόροι, αλλά όχι και... μ@#@&€$!
Με την υπογραφή Παπούλια, που αναμένεται να μπει σε 48ώρες, ας έχει υπ’ όψιν της η ΝΔ κ. Σουφλιά, ότι είναι για... απόσυρση! Δεν ξέρω ποιοί βάλθηκαν να διαλύσουν το κόμμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά τόσο... μελετημένα, κανείς δεν το περίμενε! Κρίμα, που περάσατε τον Έλληνα τόσο βλάκα. Καληνύχτα σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου