Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Αποχή για τον ΠΑΟ(Κ)

Τρεις εισαγγελείς (!) θα παρακολουθήσπυν τον αγώνα του ΠΑΟΚ -Ολυμπιακού την Κυριακή στην Τούμπα. Τι... όμορφο ποδόσφαιρο έχουμε!
Όμως, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πρέπει να νικάει πάντα λόγω του... γνωστού Προεδρικού Διατάγματος, για ποιό λόγο να γίνονται τα ντέρμπυ;
Όσο για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην βρήκε το θάρρος να αποχωρήσει από τον "αγώνα" στου Καραϊσκάκη, έστω και 1' λεπτό πριν τη λήξη του ματς, τώρα δεν μπορεί να βρει το θάρρος και να πει: "Διαμαρτυρόμαστε για το αίσχος στου Καραϊσκάκη και έτσι απέχουμε και δεν παίζουμε!".
Μήπως το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και άλλες ομάδες, όπως η δική μας κύριε Πατέρα;

2 σχόλια:

  1. Απλά για την ιστορία ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έφυγε από το γήπεδο στην μέση του αγώνα αλλά όλες οι υπόλοιπες κάνανε τις κότες.Όσο για τους εισαγγελείς έρχονται όχι για να προστατέψουν το κύρος του αγώνα αλλά για να τρομοκρατήσουν τον διαιτητή για να περάσει πάλι έτσι ο γάβρος από την Τούμπα με 14 παίκτες.Που είναι ο πατέρας και η μητέρα να ξαναγίνει το ματς;
    Τελικά για να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό μόνο παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να το κάνει.Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιολογίες!!!
    Αυτό που πονάει είναι η παγωνιά στους -14

    Ανωτερότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή