Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Καταγγελία της Ένωσης Συντακτών για τις εφημερίδες που κυκλοφόρησαν

Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ 
ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την πραξικοπηματική κίνηση των εκδοτών, που κυκλοφόρησαν απεργοσπαστικά φύλλα, παρά την απόφαση του Διασωματειακού για απεργιακές κινητοποιήσεις. Τα φύλλα αυτά είναι προϊόν εκβιασμού συναδέλφων να εργαστούν και παραπλάνησης του αναγνωστικού κοινού, με δημοσίευση ύλης προηγούμενων ημερών.
Με την αντιδημοκρατική αυτή κίνησή τους οι εκδότες κλιμακώνουν όλες τις προηγούμενες αυθαιρεσίες τους στο χώρο της ενημέρωσης και αποδεικνύουν ότι είναι συνεργοί στην αντισυνταγματική εκτροπή που σηματοδοτεί το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Με αυτές τις κινήσεις τους οι εκδότες έρχονται αντιμέτωποι, όχι μόνο με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ αλλά και με τον ελληνικό λαό, που συμμετέχει στις μαζικές κινητοποιήσεις κατά των αντιλαϊκών μέτρων και αποφάσεων της κυβέρνησης του Μνημονίου.
Παράλληλα, αναδεικνύουμε τη σθεναρή στάση όλων των συναδέλφων στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα, που δεν υποχώρησαν στις συνεχείς πιέσεις των εργοδοτών να σπάσουν την απεργία.
Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να σταματήσουμε την εργοδοτική αυθαιρεσία ΤΩΡΑ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου