Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η νέα κυβέρνηση και ο Γιάννης >>> ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ανήλικους και "δηθεν"

Κυβερνητικό ανασχηματισμό τον είπανε, αλλά πρόκειται περί σχηματισμού μιας νέας κυβέρνησης. Ανασχηματισμός θα ήταν εάν παρέμενε η ΔΗΜΑΡ στην τότε τρικομματική κυβέρνηση και απλώς άλλαζαν οι υπουργοί. Τώρα πρόκειται περί νέας κυβέρνησης η οποία προέκυψε από την πτώση της προηγούμενης, 
Να ξέρουμε τι λέμε, γιατί όταν ξαφνικά η αντιπροεδρία αλλάζει "χέρια" και ο Δημ. Αβραμόπουλος μπαίνει πίσω από τον Ευ. Βενιζέλο, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε περί ανασχηματισμού ή και... αναδόμησης! Πρόκειται περί μιάς ανέλπιστης κυβέρνησης, της οποία η σύνθεση έχει "κουφάνει" τους πάντες!
Πολλά ακούστηκαν για τη σύνθεσή της και συνεχίζουν να ακούγονται... Δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα που υπουργοποιήθηκαν, ούτε για τη σχέση που μπορεί να έχουν με το υπουργείο που ανέλαβαν. Μήτε θα αρχίσουμε τις γκρίνιες για τη μέλλουσα αποτυχία της. Όχι. Κι αυτό  επειδή η ελπίδα του κάθε Έλληνα, είναι η καλυτέρευση της διαβίωσής του και η χαρά κάθε λογικού πολίτη είναι η επιτυχία της κυβέρνησης, προς το συμφέρον του λαού και της πατρίδας. 
Όμως, για να προκύψει αυτή η επιτυχία, θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν μερικά πράγματα, όπως π.χ. η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κόσμος. Το οικονομικό αδιέξοδο της ελληνικής οικογένειας, η ανέχεια, η ανεργία και η "απαγόρευση" του όνειρου για κάθε νέο. Δηλαδή, στοιχεία που συνθέτουν μία σωστή «γενοκτονία», η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
>>> Ένα μικρό δείγμα για το τραγικό σημείο που έχουν φτάσει οι πολίτες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Πρέπει να το δει ο κάθε υπουργοποιηθείς. Κι ας είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για τους ανήλικους και για τους «δήθεν»! Κλικ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου