Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κάποιος από τη ΝΔ θα πρέπει να παρεμποδίσει την φθορά του κ. Γεωργιάδη

Μια αρκετά ακραία δήλωση έκανε χθες στο «Radio Marconi» του Βόλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, που ξεπερνά τα όρια του ρατσισμού, αλλά και της «παπαρολογίας». Μάλιστα τόσο «περίεργη» δήλωση, ώστε κάποια στιγμή η Συγγρού θα πρέπει να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, καθώς εκθέτει τον κομματικό χώρο που τον δέχθηκε και τον φιλοξενεί.
Ή να τού «κοπεί» η διάθεση να βγάζει ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα, ή κάποιος να του πει ότι οποισδήποτε μιλάει πολύ, αφ’ ενός «φθείρεται» σύντομα και το χειρότερο διακινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως «νούμερο».
Επί του προκειμένου, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε από τον  Βολιώτη συνάδελφο να σχολιάσει την καταγγελία του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Αντώνη Λιακόπουλου, ότι «πιάνουν τους μετανάστες στην Ομόνοια και αναγκάζονται να τους αφήνουν στην Ανάβυσσο», είπε:
«Ένας από τους στόχους είναι ότι πρέπει να καταλάβουν πως είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Ένας από τους τρόπους για να τους πείσεις -ότι είναι πλέον μη επιθύμητοι- είναι η συχνή προσαγωγή τους!». Ρωτάει ο συνάδελφος: «Kαι να τους αναγκάζεις να γυρνάνε από την Ανάβυσσο στην Ομόνοια με.. τα πόδια;». Και η απάντηση του Αδώνιδος (σωστό;) Γεωργιάδη:
«Να τους κάνεις τη ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν. Υπάρχει και το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού . Αν κάποιος κάνει το ταξίδι από την Ανάβυσσο στην Αθήνα καμία 15αριά φορές, μπορεί να σκεφτεί να πάρει τα λεφτά που του δίνουμε, να πάρει το αεροπλανάκι και να επιστρέψει στην πατρίδα του». 
Η είδηση από: enikos.gr

2 σχόλια:

  1. "Διακινδυνεύει να χαρακτηρισθεί ως νούμερο";;;
    Συγγνώμη, Παντελή, αλλά εδώ ο σωστός χρόνος είναι ο παρακείμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι καλός στη... γραμματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή