Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Οι "Γκρίζοι Λύκοι" μπροστάρηδες στον νέο διωγμό των Ρωμηών από την Πόλη

Οι "Γκρίζοι Λύκοι" έχει αποδειχθεί ότι αποτελούν το "μακρύ
χέρι" του "βαθέως" κράτους της Τουρκίας. Τόιε και σήμερα...
Για μιά φορά ακόμη οι ισλαμικές ορδές της Πόλης δρουν κατά της ελληνικής ομογένειας. Μία είδηση, που εκτός από την ελληνική κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αφορά οποιονδήποτε φορέα που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Όμως, αφορά και κάποιους άλλους... Εκείνους που με τις απερίσκεπτες κινήσεις τους «επιτρέπουν» στο τουρκικό Προξενείο της Αθήνας, να προσπαθεί για τη δημιουργία τουρκικής μειονότητας στην ελληνική πρωτεύουσα, με πολίτες ελληνικής καταγωγής! Όταν από τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, εκφράζονται ανησυχίες και διαμαρτυρίες, κάποιοι άλλοι οργανώνουν τσιμπούσια με «βεζυροειδείς» τύπους και συμμετέχουν σε κοσμικές συναντήσεις στον "οντά" της Tουρκάλας προξένου κυρίας Nurdan Althntas...
Μέρες του '55. Το πρωτοσέλιδο του "Εμπρός",
θεωρείται πιά διαχρονικό....
Ας δούμε την «πικρή» είδηση, όπως είναι αναρτημένη στο pentapostagma.gr. Αναφέρει:
Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι φόβοι για προβοκάτσια «Γκρίζων Λύκων» και παρακρατικών στα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης: Η τουρκική αστυνομία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος έριξε δεκάδες χημικά και προκάλεσαν ασφυκτική κατάσταση στο ομογενειακό σχολείο του Ζαππείου μέσα στο οποίο βρίσκονταν όλα τα Ελληνόπουλα της Πόλης, κάνοντας το μάθημά τους. Η ρίψη των χημικών προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα ειδικά στα νήπια και τα προνήπια ηλικίας 4 και 5 ετών. Η ίδια κατάσταση επικράτησε και απέναντι από το ελληνικό σχολείο όπου στεγάζεται το σχολείο των Αρμενίων.
Χωρίς να υπάρχουν διαδηλωτές (άλλωστε οι διαδηλώσεις γινόντουσαν εκατοντάδες μέτρα μακριά), τα δύο σχολεία πνίγηκαν στα χημικά.
Οι περισσότεροι ομογενείς έχουν φύγει από τα σπίτια τους στην πλατεία Ταξίμ, όπου κατοικούν οι περισσότεροι από αυτούς και έχουν καταφύγει στα προάστια της Πόλης, καθώς έχουν κυκλοφορήσει φήμες για επικείμενο πογκρόμ μέσα στη νύχτα.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται "υπ' ατμόν", αλλά το ζητούμενο είναι να εγγυηθεί η τουρκική κυβέρνηση την ασφάλεια των ομογενών και να μην επαναληφθεί το "μαύρο" 1955.
Άλλωστε, όπως και τότε έτσι και τώρα, η φημολογία οργίαζε τις προηγούμενες ημέρες ότι πλησίαζε εξέγερση...

2 σχόλια:

  1. Περίεργη επίθεση δέχθηκε το κτήριο όπου στεγάζεται το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη από ομάδα βασιβουζούκων διαδηλωτών, οι οποίοι προφανώς είχαν προσχεδιάσει την ενέργειά τους.
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5459.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασιβουζούκος >>> τουρκική λέξη που σημαίνει: Άτακτος στρατιώτης ή
    κάποιος που δεν πειθαρχεί σε κανόνες, προκαλώντας φασαρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή