Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αξιοπρεπής η στάση της κυρίας Μαρίας Γιαννακάκη

Δραματικές οι εξελίξεις για την οικογένεια Γασπαρινάτου-Γιαννακάκη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τον σύζυγό της, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
Η αξιοπρεπής στάση της Μαρίας Γιαννακάκη, ήταν και είναι υποδειγματική. Βέβαια, κάποιοι βρέθηκαν να πουν ότι η βουλευτής γνώριζε αλλά μίλησε όταν το θέμα πήρε διαστάσεις...
Δηλαδή, τι έπρεπε να γίνει; Υφίσταται ένα σοκ και απαιτείται η άμεση αντίδρασή της; Ας μην είμαστε παράλογοι. Έπρεπε να «καρφώσει» τον άντρα της, τον πατέρα τους παιδιού τους; Τι θα έλεγαν τότε οι σημερινοί κατακρίνοντες; Να γράψω τη λέξη που αρχίζει από... «ρ»; Τέλος πάντων, ας μας φυλάει ο Θεός από τους... πολύ τίμιους!
Εάν θέλει πραγματικά το κράτος, να ξεβρωμίσει ο τόπος του Δημοσίου και από τους κατά καιρούς συμβούλους-«αλεξιπτωτιστές», τότε ας τους βάλει όλους να γράψουν εκατό λέξεις κειμένου, ή μία δευτεροβάθμια εξίσωση - επιλογής δικιάς τους! Και όσοι έχουν σπάσει… το χέρι τους, ας εξεταστούν προφορικά, λέγοντας ό,τι θέλουν επί 1’ λεπτό της ώρας!
Επί του προκειμένου, ο Κώστας Γασπαρινάτος με τα «πτυχία» του, δεν πήγε να κάνει… εγχειρήσεις, ούτε ανέλαβε σύνταξη ισολογισμών ή προϋπολογισμών. Με τίποτα δεν δικαιολογείται, όταν μάλιστα υπάρχουν υπάλληλοι που αγωνίζονται να αναγνωρίσουν νόμιμα πτυχία!
Αλλά, μη μας παραξενεύει και τόσο η υπόθεση! Δεν αποτελεί δα και σημαντική είδηση, όταν η «πιάτσα» δεν διαθέτει μόνον «πτυχία» από το… London School of Economics, αλλά και από το Harvard University«Μαϊμούδες» με τη... σέσουλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου