Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Έγιινε θέμα στη Βουλή το τηλεοπτικό "σώου" με τη Χρυσή Αυγή...

Αιχμές κατά μερίδας ΜΜΕ, αλλά και εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, οι οποίοι «μετέτρεψαν σε σώου» τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, διατύπωσε σήμερα στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου, είπε ότι «ορισμένα ΜΜΕ το παράκαναν και χωρίς γνώση της δικογραφίας έλεγαν διάφορα, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και μετατρέποντας σε σόου αυτό το ζήτημα».
Οι δηλώσεις του Χαρ. Αθανασίου, προέκυψαν μετά από καταγγελία της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλας Γιαταγάνα, η οποία, μεταξύ άλλων, είπε ότι «κάποια μεγάλα κανάλια που τους χαρίστηκαν οι άδειες και κάποια ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια στράφηκαν εναντίον δικαστών και εισαγγελέων, για το πώς έκαναν τη δουλειά τους στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής».
Ο μεν ένας είναι υπουργός, η δε άλλη είναι βουλευτής, και παρά το γεγονός ότι και οι δύο ήσαν μαχητικοί δικαστικοί και όμως κρύβουν τα λόγια τους!
Γιατί ο κ. Αθανασίου να μιλήσει για «ορισμένα κανάλια» και η κα Γιαταγάνα «κάποια μεγάλα κανάλια» και μην αναφέρουν ανοιχτά, επωνυμίες και ονοματεπώνυμα;
Πλανώνται αν νομίζουν, ότι οι καταγγελίες τους πιάνουν τόπο. Το αντίθετο μάλιστα. Δίνουν θάρρος στο κάθε «παπαγαλάκι» να λέει ό,τι θέλει και μάλιστα με το «τουπέ» ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο!
Εάν το «Εδώ Αθήναι», δεν πολυασχολείται με την Χρυσή Αυγή, είναι διότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της δικαστικής έρευνας και δεν είναι δουλειά του δημοσιογράφου, να υποθέτει και να σχολιάζει χωρίς δεδομένα.
Άλλωστε, όταν το «Εδώ Αθήναι» έγραφε περί Χρυσής Αυγής, κάποιοι σημερινοί «μαχητές», την αντιμετώπιζαν τότε ως θέμα για… live style! Ίσως συνεχίζει να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση...
>>> Εδώ που τα λέμε, τα «σώου» με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κάπως βολεύουν. Δεν είναι δα και λίγο, να είναι μονοθεματικά τα δελτία των 8... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου