Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Δεν περνούν οι γελοιότητες περί... τανκς!

Πολύς λόγος το Σαββατοκύριακο, για την... ξαναζεσταμένη "είδηση" περί ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος που κινδύνεψε η Ελλάδα, τω... καιρώ εκείνω! 
Το άλλο με τον... Τοτό, το ξέρετε;
Τότε που εν μιά νυκτί ο τότε υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτης, άλλαξε την ηγεσία του στρατεύματος, χωρίς να πει κουβέντα! Ήταν κοντά οι εκλογές και δεν χρειάζονταν ιδιαίτερες επικοινωνιακές γνώσεις προκειμένου να κατευθυνθεί ένας "ψίθυρος" και να ηρωποιηθεί ο υπουργός. 
Αλλά ο "ψίθυρος" δεν εκλήφθη σοβαρά και μετατράπηκε σε "σούσουρο", με αποτέλεσμα να μην έχει περάσει ως γεγονός ούτε σε... λευκώματα!
Παρ' όλα αυτά εμφανίστηκε το "Βήμα της Κυριακής" για να μας θυμίσει για τον κίνδυνο που... διέτρεξε η Ελλάδα και έτσι να υποχρεωθεί σε περιττή δήλωση, περί του αντιθέτου, ο νυν υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Παναγιωτόπουλος.
Όμως, ο φίλος ο κ. Καχυποπτάκης, ισχυρίζεται ότι τίποτε δεν  είναι τυχαίο και πως όλα είναι προγραμματισμένα, για να τρομοκρατείται ο λαός!
Έχουν συμβεί τόσα και τόσα, που δικαιώνουν κάπως τον κ. Καχυποπτάκη (το γένος Δεντσιμπαμεπιά), αλλά πώς είναι δυνατόν να τρομοκρατηθεί ένας λαός στο άκουσμα ενός πραξικοπήματος, όταν το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί, από άλλους που έκλεψαν την ψήφο των πολιτών;
Ας μην ανησυχεί η κυρία Εξουσία... Ο λαός έχει λάβει το μήνυμα και όποιος εξ ημών ξεχνιέται προς στιγμήν, όλο και κάποιος λογαριασμός θα του θυμίζει την σκληρή πραγματικότητα. Όσο για τα... τανκς; Χα χα χα!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου