Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δ. Μάρδας: Η γοητεία μιας... δεύτερης έκδοσης!

Μέσα σε δύο μήνες εξαντλήθηκε η πρώτη έκδοση του πολιτικού μυθιστορήματος «Η γοητεία μιας συντριβής» του καθηγητή Δημήτρη Μάρδα και τώρα κυκλοφορεί η δεύτερη παρτίδα από τις εκδόσεις «Καστανιώτης».
Στη δεύτερη έκδοση, γράφουν τις απόψεις τους για το βιβλίο, μεταξύ άλλων, οι πανεπιστημιακοί Κ. Ζουράρις, Δ. Μπουράντας και Γ. Μυλόπουλος, ενώ είναι σημαντικές οι κριτικές που έχει αποσπάσει αυτό το συγγραφικό αριστούργημα.
Το βιβλίο «Η γοητεία μιας συντριβής», έχει μία κινηματογραφική ροή και οι εναλλαγές από το ένα στο άλλο «πλάνο», γίνονται με τόση ζωντάνια που αναδεικνύουν τον οικονομολόγο συγγραφέα σε έναν μάστορα της γλώσσας. Μέσα στις 373 σελίδες του, ο αναγνώστης ούτε μια στιγμή δεν… χάνεται, αλλά «γίνεται ένα» ζώντας σαν μέρος του πολιτικού θρίλερ που εξελίσσεται…
Ναι, πρόκειται για ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ και ταυτόχρονα μια απρόβλεπτη αστυνομική περιπέτεια, που διαδραματίζεται από την καρδιά της Ευρώπης έως την Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και τη Μέση Ανατολή, με γεγονότα και καταστάσεις της γνωστής μας καθημερινότητας, αλλά και με τις μνήμες ενός ζωντανού και μοιραίου παρελθόντος. Ίσως να μην είναι και τόσο μυθιστόρημα
Ας σημειωθεί, ότι στις 6 Νοεμβρίου το βιβλίο του Δημήτρη Μάρδα, θα παρουσιαστεί στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο του Ηρακλείου Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου