Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβουλάτορες της τρόϊκα, κάποιοι κουκουλοφόροι με γραβάτα!

Σήμερα η "Βραδυνή" έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα, πολύ γνωστό στη δημοσιογραφική "πιάτσα" και μάλιστα κάτι που προ καιρού είχε καταγγελθεί από σημαίνων πολιτικό πρόσωπο της Ελλάδας. Όμως, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, κάποιοι "κύριοι" δεν λένε να αντιληφθούν σε ποιά τραγική κατάσταση βρίσκεται ο λαός μας και δρουν ύπουλα και ύποπτα.
Διαβάστε τον υπότιτλο της είδησης με τον τίτλο "Ποιοί κρύβονται πίσω από την τρόϊκα". Γράφει: "Πριν τις διαπραγματεύσεις με τους αρμοδίους υπουργούς η τρόϊκα συζητάει με στελέχη των εργοδοτικών οργανώσεων"...
Δηλαδή, οι τύποι πηγαίνουν και "ενημερώνουν" τους εκπροσώπους των δανειστών, να δεχτούν αντεργατικές προτάσεις, όπως κατάργηση 8ώρου, επιστροφή 6ημέρου, μείωση μισθών και ημερομισθίων και ό,τι άλλο μπορεί να μειώσει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων. Κάπως έτσι εμφανίζονται κάτι περίεργα e-mail στο υπουργείο Εργασίας, των οποίων το περιεχόμενο μαθαίνει ο υπουργός από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα!
Όμως, κάποια στιγμή δεν πρέπει να βγουν στον αέρα τα ονόματα αυτών των τύπων; Έτσι, για την ιστορία, διότι περί αντιδράσεων δεν γίνεται λόγος, καθώς δύσκολα εγκαταλείπεται η "φραπεδιά" μας! Και όσο στερείται η χώρα μας μιάς σοβαρής οργάνωσης Καταναλωτών, που να δρα ακαριαία και αποτελεσματικά* κατά τέτοιου είδους επιχειρηματιών, θα έχουμε να... καμαρώνουμε τον κάθε γραβατωμένο κουκουλοφόρο!
* Π.χ. προβαίνοντας σε μποϋκοτάζ των προϊόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου