Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

"Χρυσή Αυγή" και... πάσης Ελλάδος!

Οι «χρυσαυγίτες» πήραν τον νόμο στα χέρια τους και προέβησαν σε πρωτόγνωρες πράξεις στις λαϊκές αγορές. Και ουδείς έδειξε να ενοχλείται. Ούτε καν η αστυνομίαΌταν όμως θα δούμε να πυρπολούνται βουλευτικά αυτοκίνητα ή να καταστρέφονται γραφεία κομμάτων, τότε μόνον οι λεγόμενες «αριστερές και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις», θα ανακαλύψουν ότι κάτι συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Κι όταν σπάσουν τα… κρύσταλλα; Ε, τότε ίσως να είναι πολύ αργά. 
Άλλωστε, θα ήταν ευχής έργον εάν την πληρώσουν πρώτοι εκείνοι που αφήνουν την "Χρυσή Αυγή" να αντικαθιστά την Αστυνομία και να φασιστικοποιεί την δημόσια ζωή.
*** Το ΠΑΣΟΚ, λέει, καταδικάζει τα όσα διαπράχθηκαν στη Ραφήνα από την "Χρυσή Αυγή", με τη Φώφη Γεννηματά να τονίζει σε δήλωση της: «Η παρανομία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με παρανομία και βία»! 
Μα, είμαστε με τα καλά μας; Πώς δημιουργήθηκε η "Χρυσή Αυγή"; Έτσι, τυχαία; Κάποιοι προκάλεσαν τη δημιουργία της και αυτοί δεν είναι άλλοι, παρά από τους τουλάχιστον ανάξιους που κυβέρνησαν την πατρίδα μας την τελευταία εικοσαετία! Ακούς εκεί να κάνουμε και δηλώσεις!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου