Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δικαιολογημένη... η υπολειτουργία του ΣΔΟΕ

Μηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, αστρολόγους, κομμωτές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες της νύχτας, ακόμα και υδραυλικούς περιέχει το CD που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ με τους 1.727 φοροφυγάδες. 
Το CD περιέχει και κάποιους άλλους με καταθέσεις 300.000 ευρώ, όταν το μέσο εισόδημά τους δεν ξεπερνούσε τα 7.000-9.000 ευρώ! 
Ας μη μιλάμε για περιπτώσεις ελευθέρων επαγγελματιών με δηλωμένες ετήσιες αποδοχές 40.000-100.000 ευρώ, οι οποίοι έβγαλαν σε τράπεζες της Βρετανίας και της Ελβετίας ποσά από 1-3 εκ. ευρώ. 
Τελικά με το... CD τι πρόκειται να γίνει; Το ερώτημα τίθεται μήπως τυχόν, πριν δημοσιοποιηθεί τίποτε, το δούμε να πουλιέται στην Ομόνοια παρέα με τη... Τζούλια! 
Για να μη μας διαφεύγει, υπάρχει και η απομάκρυνση του Ι. Διώτη, ο οποίος κατά προσωπική του μαρτυρία, έμαθε ότι «αναχωρεί» από το ΣΔΟΕ από τη γραμματέα του η οποία το άκουσε στις ειδήσεις! 
Έτσι και δούμε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Χασαπόπουλου στο «Βήμα», οι κυβερνώντες που δήθεν κόπτονται να κυνηγήσουν την φοροδιαφυγή αρνούνταν να αντικαταστήσουν τους 20 ανεπαρκείς υπαλλήλους της υπηρεσίας με άλλους 30 πιο παραγωγικούς όπως τους είχε ζητήσει ο Ι. Διώτης (φωτό). 
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο έως πρόσφατα επικεφαλής του ΣΔΟΕ είχε ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών δύο πρώην υπουργών, δύο πρώην πολιτικών και πέντε νυν βουλευτών. 
 Και τώρα το ΣΔΟΕ, τι να... πρωτοκοιτάξει; Τα 1.727 λαμόγια του CD ή των «αξιότιμων» πολιτικών; 
Οπότε είναι δικαιολογημένη η υπολειτουργία, η οποία άλλωστε κάποιους τους βολεύει, όσο υπάρχουν μισθωτοί και συνταξιούχοι που έχουν... συνηθίσει να πληρώνουν!
Ο Σεπτέμβριος μάς έφτασε και μια νέα περίοδος στερήσεων για τον λαό μας ξεκινά. Ευτυχώς που υπάρχει η κα Μέρκελ, και έχουμε κάποια για να ξεσπάμε, διότι όλοι οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα.  Κι αυτό ίσως είναι μία αιτία για την δικαιολογημένη... υπολειτουργία του ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου