Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Πρόκληση για λαϊκό ξεσηκωμό


Η ΕΊΔΗΣΗ: μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι η τρόϊκα δεν ζητά μειώσεις στους κατώτατους μισθούς και τις συντάξεις και επικαλέστηκε συνομιλίες του με τα μέλη των εκπροσώπων των δανειστών.
Επί λέξει είπε: «Δεν μου έχουν πει τέτοιο πράγμα. Μιλάω συχνά μαζί τους τηλεφωνικά. Ξεκάθαρα. Το μόνο πράγμα που μου έθεσαν τηλεφωνικώς, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, είναι μια φράση του στιλ: "τι έπαθες ξαφνικά και ζητάς εκλογές στις 8 Απριλίου;". Δεν ζητάω εκλογές. Το αντίθετο. Δεν μου είπαν τίποτα άλλο!»...
Εάν αληθεύει η δήλωση Καρατζαφέρη για τις αναμενόμενες (;) μειώσεις στους κατώτατους μισθούς και τις συντάξεις (κάτι για το οποίο κ. Κουτρουμάνη, έχουμε απειληθεί) τότε το πάνε φιρί-φιρί για γενικό ξεσηκωμό! Διότι το συγκεκριμένο μέτρο, εντείνει το δημοσιονομικό πρόβλημα, αυξάνει την ανεργία και ετοιμάζει τον ελληνικό λαό για να δεχτεί μισθούς Βουλγαρίας.
Έτσι, ο μεταλλαχθείς ως είλωτας πολίτης να υποδεχτεί ως... μεσσία  τον κάθε «ευρωχαχόλο» που θα έλθει να επενδύσει στην «γονατισμένη» Ελλάδα, με τα χαμηλά μεροκάματα.
Ή ο πολύγλωσσος λαός μας να υποδεχτεί ως «φιλιππινέζα» τον κάθε «ευρωλιγούρη» που θα έλθει για φτηνές διακοπές σ’ αυτόν τον πανέμορφο τόπο, που θα είναι πιά ένα σωστό προτεκτοράτο.
Μακάρι αυτό το καχύποπτο «σενάριο» να είναι απόρροια μιάς κακοηθέστατης άποψης. Διότι έτσι και αληθεύει, ήδη μερικοί θα πρέπει να έχουν καλέσει ελικόπτερο...
* Αρκετοί, εξαιρώντας τους εαυτούς τους, διερωτώνται «μα τι κάνει ο κόσμος;». Απλά, όλοι κάνουν ό,τι ακριβώς κάνουν και οι ίδιοι! Όμως, ας μην ανησυχούν. Ο Έλληνας είναι πάντα απρόβλεπτος! Και αυτό είναι που φοβίζει ιδιαίτερα τούς «εφαψίες» και «βιαστές» της Πατρίδας μας. Μην τυχόν, γίνει το «μπαμ» και σηκωθεί ο Έλληνας από τον καναπέ του! Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου