Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Θύμωσε ο... πασάς για το "Zenith"!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΠΝΟ αναφέρει, ότι εξέτασε τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με το θέμα του υπό σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιου Zenith και αποφάσισε: "να προχωρήσει στην ανάληψη συνδικαλιστικής δράσης σε βάρος του πλοίου, την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι του Πειραιά. Και αυτή η κινητοποίησή μας αποτελεί συνέχεια προηγούμενων κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας για την προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτεργατών, με πρώτο και κορυφαίο την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους".
Μπορεί οι ναυτεργάτες της ΠΝΟ να έχουν επιλέξει λάθος τρόπο των δίκαιων αιτημάτων τους και να θέλουν να "αυτοκτονήσουν". Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, επικροτώντας την.. παροιμία "θύμωσε ο πασάς και έκοψε τ' α@#$%& του"!

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς στην Ελλάδα εκδηλώνουμε το θυμό μας... εναντίον μας (χωρίς να ξεχνάμε βέβαια να παρασύρουμε και τους άλλους στο χαμό). Τέτοια αυτοχειριαστική συμπεριφορά δεν νομίζω ότι μπορεί να βρει κανείς εύκολα αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλαιότερα στα πέτρινα χρόνια, εργαζόμουν σε βαπόρια σαν το ΖΕΝΙΘ

    για 14 χρόνια, (ποντοπόρα φορτηγά) γιατί ήταν τα μόνα που πρόσφεραν εργασία, τα Ελληνικά ζητούσαν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων!

    Σήμερα λέω ευτυχώς που υπήρχαν κι αυτά και βοήθησαν ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς τους εναπομείναντες γονείς αδέλφια, στην πατρίδα.

    Γεια χαρά φίλε Π...
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ A.Παπαγιάννης: "αυτοχειριαστική συμπεριφορά". Μου άρεσε πολύ η φράση. Δίνει την επιστημονική και ακριβή έννοια της ποιότητας του... θυμού μας!
    @ pylaros: "Κοινωνικά φρονήματα"... Τι ήταν κι αυτό σε μιά Ελλάδα λαβωμένη από τον πόλεμο και τον εμφύλιο... Και κάποιοι έχουν μούτρα και μιλάνε για "δημοκρατία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή