Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ένα "Καλώς Ήρθατε", για να... μη φύγουμε ποτέ!

Έναν θαυμάσιο και ομολογουμένως πρωτότυπο ιστοχώρο άνοιξε η συνάδελφος Ειρήνη Νικολοπούλου και περιμένει τα "κλικ" μας! Διαβάζοντας το "Καλώς Ήρθατε" και "ξεφυλλίζοντας" τις ιστοσελίδες, σίγουρα ο κάθε απαιτητικός αναγνώστης θα γίνει... πελάτης! Γράφει η Ειρήνη Νικολοπούλου:


Share with me
Αντί να μπλοκ-αρω, λόγω αιφνίδιας διακοπής της καθημερινής μου ασχολίας για πάνω από 27 χρόνια με τη δημοσιογραφία, αποφάσισα να Blog-άρω.
Νέοι καιροί των likes, των tweets, των blogs, των fans, των pokes, των comments, του συνεχούς uploading-downloading, του timeline. 
Με συναρπάζει όλη αυτή η τεχνολογία με τους νέους κώδικες, το καινούργιο λεξιλόγιό της, την απεραντοσύνη της πρόσβασης στη γνώση, την ταχύτητα πρόσληψης της γνώσης του ανεβοκατεβάσματος εικόνων, μουσικών, ιδεών, διακίνησης των πληροφοριών και όλων των τεχνών, τον εκδημοκρατισμό και γιατί όχι την απλοποίηση της μόρφωσης. 
Με συγκινεί η μετάβαση από τη ριζική «ανα-καίνιση» της μετάδοσης της είδησης από το “Live” της TV (στην ταυτόχρονη ζωντανή) στο from a unique source (από μια μοναδική πηγή) στο live του facebook, twitter εκατομμυρίων friends (πολλών πηγών). 
Μέχρι νεωτέρας για τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα θα «γράφω», θα προτείνω, θα μεταδίδω και θα επιλέγω όλα όσα ξεχωρίζω και μου αρέσουν να μοιράζομαι μαζί σας. 
Share λοιπόν with me ειδήσεις, ιδέες, απλές καθημερινές προτάσεις από το δικό μου ρεπορτάζ στην παγκόσμια Ελληνική και προσωπική αναζήτηση των News. Σας περιμένω να διανύσουμε αυτή την «αναντάμ παπαντάμ» εποχή, να φωτίζουμε αυτό το σύννεφο που έχει σταθεί πάνω από την Ελλάδα. 
Στην Ελλάδα που τελειώνει και περιμένει κάποιος επιτέλους να πατήσει το restart, στην Ελλάδα των χαμαιλεόντων και των αγανακτισμένων, δικαίως ή αδίκως, των αυγοβόλων και των ντοματοβόλων, ο οβολός και η λογική αφανίστηκαν. Έχουν περισσέψει τα συναισθήματα. 
Στο site μου www.enikolopoulou.gr και στο blog μου θα μεταδίδω όλα τα καλά νέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συνομιλώ με όλους όσοι μας πάνε μπροστά, γίνονται πρεσβευτές της Ελλάδας που άντεξε και ορθώνει το ανάστημά της. 
Περισσότερα >>> http://www.eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου