Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ας ξανασκεφθούν την αψυχολόγητα αυστηρή "καταδίκη" στον 20χρονο ποδοσφαιριστή


Ο φαρισαϊσμός, ξεπέρασε κάθε όριο, με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη, του οποίου μία βλακώδης κίνηση, έμελλε να του κοστίσει τον «λιθοβολισμό», τον «εξοστρακισμό» και τον αποκλεισμό από την κοινωνία. Ποιός είναι ο... νεονααζιστής; Ένα χωριατόπαιδο με χωρισμένους γονείς, που μεγάλωσε με χίλιες-δυό στερήσεις και το μόνο που είχε μάθει και λατρέψει ήταν μία μπάλλα. Η «μπάλλα» που παίζουν κάποιοι ανεξέλεγκτα πάνω στις πλάτες νέων παιδιών και όποιος διαμαρτύρεται για την όλο και αυξανόμενη φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής, δεν λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψιν. Κι αυτό διότι η φασιστικοποίηση, μπορεί να μην είναι άοσμη, αλλά δεν έχει "χρώμα".
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, έκανε μία απαράδεκτη χειρονομία, με την οποία σε χρόνο μηδέν μετέτρεψε ένα γήπεδο σε… παράδεισο και μία σαθρή πολιτεία σε… τόπο ευαισθητοποιημένων πολιτών! 
Οι αντιδράσεις που σημειώθηκαν, ήταν τουλάχιστον αβασάνιστες και καλό θα ήταν να επανεξετασθούν. Και μακάρι να παύσει η δίωξη κατά αυτού του παιδιού.
Να γίνει δεκτή η «συγγνώμη» του και να εκτιμηθούν τα όσα δήλωσε.
Να επανενταχθεί στην ομάδα του και να τιμωρηθεί με το να ενημερωθεί τι σημαίνει αυτό το "χάϊλ!"! 
Η δε πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει, ώστε οι αυριανοί πολίτες της να είναι ενημερωμένοι, τουλάχιστον για κινήματα που αφορούν την κοινωνία και την ίδια τους τη ζωή. Εκτός και αν κάτι τέτοια περιστατικά, πρέπει να τα θεωρούμε «κακουργήματα» και να μην λέμε κουβέντα για τον φασισμό με δημοκρατικό μανδύα. 
Εάν δεν εισακουστεί η «συγγνώμη» αυτού του παιδιού, τότε ας περιμένουμε να δούμε τον Γιώργο Κατίδη βουλευτή της «Χρυσής Αυγής»! 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται... Όπως κάποτε κάποιοι «εθνικόφρονες» έκαναν  τους νέους με το… ζόρι κομμουνιστές, έτσι κι εμείς τώρα, δείχνοντας το κακό πρόσωπο της Δημοκρατίας, ωθούμε τη νεολαία προς τον εθνικοσοσιαλισμό! Ποικιλοτρόπως και με όση σαθρότητα μπορεί να διαθέτει μία ισοπεδωμένη κοινωνία. Καληνύχτα μας...
>>> Μήπως θυμάται κανείς την υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου; Που είχε γράψει στο tweeter: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!»; Ε, η Βούλα Παπαχρήστου, παρά την γραπτή "άαποψή" της, δε είχε την ίδια κακή τύχη με τον Γιώργο Κατίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου