Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ζήτω η... Γιουρσενάρ!

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για την ενεργό συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη και τον ανταγωνισμό, με την μείωση των αποδοχών των ιδιωτικών υπαλλήλων. Και ο λόγος δεν γίνεται τυχαία, αφού χθες οι επαγγελματοβιοτέχνες δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν σε αυξήσεις των υπαλλήλων τους.
Το... σκεπτικό; Να μειωθούν οι μισθοί για να πέσουν οι τιμές των προϊόντων, διότι έτσι μόνον θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε τις ξένες αγορές. Να γίνει η ελληνική κοινωνία πιό ανταγωνιστική και πιό ευέλικτη!
Ως «μπροστάρης» αυτής της περίεργης πρότασης εμφανίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου, από την ραδιοφωνική εκπομπή της Έλλης Στάη στον Flash. Πάντως για το χρηματιστήριο δεν είπε ούτε κουβέντα!
Δεν είναι κακία αυτή, προς τον Γιάννο Παπαντωνίου, αλλά μία υπόμνηση για το πού βρίσκονται τα κλεμμένα λεφτά του ελληνικού λαού και το πώς η ανικανότητα της κυβέρνησης Σημίτη, άφησε την κερδοσκοπία να αλωνίζει χτίζοντας βίλλες, φτιάχνοντας profile και ανεβάζοντας τα κέρδη κατά το δοκούν! Ας αφήσουμε τα άλλα...
Ας αντιληφθούν μερικοί ότι το καζάνι σιγοβράζει, επειδή η στάση τους προκαλεί και εξωθεί τα πράγματα σε άσχημες εξελίξεις. Όσο η εξουσία κλείνει τα μάτια και δεν εξολοθρεύει τους λωποδύτες, τους μαυραγορίτες και τους αλήτες, τόσο και γυαλίζει περισσότερο το μάτι των εξουσιαζόμενων.
Πείτε καμμία σοβαρή κουβέντα από τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, διότι όσο περνούν οι μέρες η κάθε Τζούλια φαντάζει για... Γιουρσενάρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου