Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Καλή επιτυχία Attica Press!

Το έντυπο αδερφάκι του atticapress.gr είναι πιά γεγονός και από σήμερα το περιοδικό Attica Press βρίσκεται κρεμασμένο σε όλα τα περίπτερα του Λεκανοπεδίου!
Το νέο μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης είναι η εκδοτική προσπάθεια πέντε συναδέλφων – μαχόμενων δημοσιογράφων - Ανδρέα Ν. Αναγνώστου, του Κώστα Σαλαμούρα, της Θεοδοσίας Κοντζόγλου, του Νεκτάριου Ανδριόπουλου και του Νίκου Βλάχου.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό έντυπο και βασικός στόχος όλων όσων συνέβαλαν στην δημιουργία του είναι να προσεγγίσουν την ειδησεογραφία και ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν την ζωή των κατοίκων της Αττικής, με μια άλλη, διαφορετική ματιά. Βεβαίως αρκετά από τα θέματα του Attica Press είναι ευρύτερου ενδιαφέροντος.
Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό βλέπουμε να γράφουν μεταξύ άλλων οι: Εβελίνα Αντώναρου, Δημήτρης Αξιώτης, Δημήτρης Γιαννακέας, Μάρα Δαμουράκη, Καλλιόπη Δράκου, Μάκης Δρόσος, Γιώργος Δουίτσης, Δημήτρης Καπράνος, Ζωή Κουλίζου, Ιφιγένεια Κωνσταντίνου, Βούλα Μάλλα, Νίκος Μουλίνος, Βασίλης Μπεσκένης, Ευθύμιος Πάνου, Βένη Παπαδημητρίου, Έφη Σαλαμούρα, Κάτια Σαλαμούρα, Μαρία Σπυριδωνάκου, Σίμων Στεφάνου, Μαρία Τρίγκα, Βασίλης Τσιουβάρας, Χριστιάνα Φινέ, Αλκιβιάδης Χαρονιάν, Κατερίνα Φωτοπούλου και Λήδα Ψαράκη.
Και στο πρώτο τεύχος του Attica Press διαβάζουμε:
• Ο Χρήστος Ιακώβου σπάει τη σιωπή του και εξομολογείται: «Η υπόθεση με το ντόπινγκ με πέθανε»...
• Ο Πέτρος Μαντούβαλος ξεκαθαρίζει: «Έχω το χρίσμα των Πειραιωτών».
• Ο Παναγιώτης Γεννηματάς διαπιστώνει: «Έχουμε ήδη, de facto, πτωχεύσει»!
• Πώς οι Αλβανοί μετανάστες σώζουν την ελληνική κτηματαγορά.
• Φωτοβολταϊκά: Ρεύμα με κέρδος από την... ταράτσα σας.
• Πώς αντιμετωπίζεται ο HPV, ο νέος ιός – μάστιγα των γυναικών.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές μπορούν να δώσουν τα στοιχεία τους τηλεφωνικά στο 210.9956300.
Καλή επιτυχία!

1 σχόλιο: