Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Χαρίδημος και... "Ο Καραγκιόζης στην Κίνα" στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

Αυτή είναι Πρόσκληση για παράσταση του Σ. Χαρίδημου με τίτλο "Ο Καραγκιόζης στην Κίνα" που οργανώνεται από το Δίκτυο Ελληνοκινεζικής Συνεργασίας υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με την ευκαιρία του εορτασμού του κινεζικού έτους του Φιδιού.
Θα δοθούν μόνον δύο παραστάσεις –σήμερα και αύριο στις 7 μμ- στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα (Ηρακλειδών 66 -Θησείο τηλ. 210.3452150). Αλλά όποιος δεν έχει κάνει κράτηση θέσεως, δεν είναι σίγουρο ότι θα δει τον "μπερντέ"!
Σημειώνεται ότι στην παράσταση της Κυριακής θα παρευρεθούν και Κινέζοι επίσημοι που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην χώρα μας, λόγω των γνωστών επενδύσεων...
Πάντως για τους Κινέζους το Θέατρο Σκιών, δεν είναι κάτι το... ξένο, καθώς αυτό το είδος θεάματος και ακροάματος γεννήθηκε στα μέρη τους. Οπότε η υπογραφή του Χαρίδημου μας σώζει, καθώς αποτελεί εγγύηση για ποιότητα και όχι σαν κάτι άλλα περιώνυμα "καραγκιοζιλίκια". 
Ο κατά Χαρίδημον "Καραγκιόζης στην Κίνα"... και όσοι προλάβουν, σήμερα και αύριο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα. Περάστε κόσμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου