Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Το τζαμί, εμείς, ο κ. Ερντογάν και η φυγή λαθρομεταναστών στην Τουρκία!

«Να αντισταθούμε στην ισλαμική και τουρκική διείσδυση, στην βίαια μεταβολή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της πρωτοβουλίας πολιτών «Ενάντια στο τζαμί» και του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου», που σήμερα στις 7 μ.μ. στο σταθμό Μετρό του Ελαιώνα, οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό.
Μπράβο σε όλους μας! Μπράβο που αφήνουμε το μέλλον των παιδιών μας να προασπίζεται από μια χούφτα κατοίκους και μία ακροδεξιά οργάνωση!
Για ποιό λόγο να γίνει τζαμί στην Αθήνα; Υπάρχουν τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι; Και αν ναι, σε ποιές αιρέσεις ανήκουν; Σουνίτες, σιίτες ή άλλες; Μήπως υπάρχουν και «τάσεις» κάπως επώδυνες για τη δημόσια ασφάλεια; Βλέπε σφαγές στρατιωτών σε Λονδίνο και Παρίσι...
Στην περίπτωση που είναι ώρα προσευχής και βγαίνει ο μουεζίνης στον μιναρέ, δεν θα νεκρώνουν τα πάντα; Ή μήπως θα μας ενοχλούν μόνον οι συγκεντρώσεις και πορείες των εργαζομένων και όχι η «παραλυσία» της πόλης από τις προσευχές των μουσουλμάνων; Ποιός θα εμποδίσει μουσουλμάνο να κάνει παύση εργασίας για την προσευχή του, όταν θα ξέρει ότι την συγκεκριμένη ώρα θα έχει ανέβει στον μιναρέ ο μουεζίνης;
Δύο απορίες:
1.     Οι Έλληνες, ή οι άλλοι χριστιανοί, εργαζόμενοι σε μουσουλμανικές χώρες έχουν δικαίωμα να δηλώνουν την πίστη τους;
2.     Οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ελλάδα, προσκλήθηκαν, ώστε να έχουν απαιτήσεις;
Εάν υπάρχει τόσο μεγάλη... υποχρέωση, τότε ας αναγνωριστεί το 99% των λαθρομεταναστών που είναι μουσουλμάνοι, ώστε να γίνουν Έλληνες πολίτες! Να βγάλουν δήμαρχο, να τους χτίσουμε τζαμιά με πολιτιστικά κέντρα, να δημιουργηθεί σχολή μουεζίνηδων και να περάσουμε το μισοφέγγαρο στη σημαία μας. Διαφορετικά, πώς θα φαινόμαστε... πολυπολιτισμικοί;
Το άλλο περίεργο της υπόθεσης, για το οποίο πολλοί «ποιούν την νήσσαν», είναι για ποιό λόγο και υπό ποία ιδιότητα ο Ρατζίπ Ταγίπ Ερντογάν (συ)ζήτησε (με) από τον Αντώνη Σαμαρά την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα; Τούρκους πολίτες, εκτός από την διπλωματική αντιπροσωπεία, δεν έχουμε ούτε στην πρωτεύουσα, μήτε στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Οι Έλληνες μουσουλμάνοι από τη (Δυτική) Θράκη που μένουν στη Αθήνα είναι μερικές εκατοντάδες. Ακόμη και γι’ αυτούς, δεν έχει κανένα διακαίωμα να παρεμβαίνει Τούρκος πρωθυπουργός στον Έλληνα ομόλογό του μουσουλμάνος για μουσουλμάνους, όταν μάλιστα ακόμη εμείς παρακαλάμε για την Χάλκη!
Αφού «καίγεται» ο κ. Ερντογάν, γιατί δεν ανοίγει τα σύνορα τής υπό ανάπτυξη χώρας του, για να δεχθεί τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα; Οι άνθρωποι θα βρουν στην Τουρκία δουλειά, αλλά και άνεση για τις θρησκευτικές υποχρεώσεις τους. Αυτό δεν βρέθηκε κανείς να το πει στον κ. Ερντογάν; 
Ίσως θα πρέπει να αντιληφθεί ο Τούρκος πρωθυπουργός ότι έχει ανάγκη εργατικού δυναμικού η αναπτυσσόμενη χώρα του και θα ήταν καλό να προσελκύσει μουσουλμάνους, οι οποίοι ίσως να διευκόλυναν την Άγκυρα και για άλλου είδους ασχολία, π.χ. σχετικά με μειονότητες που ενοχλούν το καθεστώς. Το δυναμικό αυτό υπάρχει έτοιμο στην πτωχευμένη Ελλάδα, που δεν έχει να ζήσει ούτε τους φορολογούμενους πολίτες της!
Ποιός μπορεί να καταθέσει επίσημα στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των μουσουλμάνων (και κατά αίρεση) που ζουν στην Αθήνα; Διότι όταν ο κ. Καμίνης μιλάει τόσο ένθερμα για την δημιουργία τζαμιού, μπορεί να ελπίζει και σε πολλές ψήφους...
Η υπόθεση του τζαμιού στην Αθήνα «μυρίζει» πολύ και καλά θα κάνουμε να μην αφεθεί η κατάσταση στα χέρια της ακροδεξιάς, διότι τα πράγματα μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή και το χειρότερο να βγούμε και... γραφικοί όλοι οι Έλληνες - κάτι που βολεύει αφάνταστα την Άγκυρα και κάθε «αγκυροβόλιο» για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου (από ΝΔ μέχρι και ΚΚΕ) πρέπει να ανασκουμπωθούν και να αφήσουν τις όποιες «μοντέρνες» ιδέες τής περιόδου μ.χ. (:μετά χούντας), γιατί, πλάκα-πλάκα, ο «φερετζές» δεν αργεί να μπει μεσ’ στα σπίτια μας.
Η φιλική διάθεση του Έλληνα προς τους ξένους, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία, ούτε σαν ραγιαδισμός. Και να μπει φραγή (μέσω διαλόγου) στις ακραίες απόψεις των «ξενόφοβων» και των «πολυπολιτισμικών».
Αρκετά ταλαιπωρείται, χρόνια τώρα, η ελληνική κοινωνία από τους «δήθεν», είτε αυτοαποκαλούνται υπερπατριώτες ή θεωρούν εαυτούς προοδευτικούς.
Μόνον όταν πεταχτούν οι «ταμπέλες» στην πυρά, θα πάρει ανάσα αυτός ο τόπος. Με «σαλεπιτζήδες» στην πολιτική και «λαμόγια» στη δημόσια ζωή, ας μην περιμένει να δει ο Έλληνας τα παιδιά του ευτυχισμένα.-

4 σχόλια:

  1. Ποιοί είναι αυτοί που σχεδιάζουνε με τόση σπουδή την τουρκοποίηση ακόμα και της Αττικής ; Δεν μας φτάνει ο εκτουρκισμός της Θράκης μας, και θέλουμε πάση θυσία να επεκτείνουμε τις αφόρητες τουρκικές επιρροές σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια ;
    Εάν φτάσουμε και στην Πρωτεύουσά μας να περιπολούν , όπως και στην Στοκχόλμη, πολιτοφύλακες για την διασφάλιση της τάξεως , ζήτω που καήκαμε !
    Θεωρώ τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις του αρθρογράφου, τόσο πάνω στο θέμα της ίδρυσης περικαλλούς τζαμιού στην Αθήνα όσο και στο ζήτημα της διαχείρισης του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης , εξαιρετικά εύστοχες .
    Εάν έχουν αυτιά οι αρμόδιοι ας τον ακούσουν .

    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτιά έχουν - και παιδιά! Λέτε να μην ακούν ή μήοως είναι ανενημέρωτοι; Δεν νομίζω. Τι να συμβαίνει άραγε; Είναι θέμα... ερμηνείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντελή Ξανθίδη, συγχαρητήρια για τον τολμηρό λόγο σου !
    Ας δούμε όλοι κατάματα τον κίνδυνο...
    Προπαντός, ας πέσουν οι μάσκες.
    Δεν θα παραδώσουμε τον τόπο μας αμαχητί στο Ισλάμ !
    Ήδη, ο εξ Ανατολών γείτονας αγκαλιάζει κάποιους αφελείς (;;;) ιθαγενείς για να επιτύχει εκ των ένδον την άλωση μας. ΠΡΟΣΟΧΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν γίνουμε όλοι τολμηροί, μην περιμένουμε να αλλάξει τίποτε, ούτε να βου΄με τα εθνικά μας δίκια. Πολύ όμορφα αυτά που λες φίλε μου, αλλά μια και μιλάμε για τόλμη, να τολμάς και να βάζεις την υπογραφή σου!Διότι ένα γραπτό χωρίς υπογραφή αποδυναμώνεται και γενικά δεν μπορεί να έχει κανένα ποθητό αποτέλεσμα. Εικότερα για τα εθνικά μας θέματα, που αφορούν περισσότερο τις επόμενες γενιές, τότε οι υποφραγές μας πρέπει να πέφτουν φαρδιές - πλατιές! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για συνειδητοποιημένους και ευαίσθητοποιμένους πολίτες σαν εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή