Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ένα "μπουκέτο" ειδήσεων, που δεν περνούν και τόσο αδιάφορες...

Μετά τα σουηδικά κεφτεδάκια, ο όμιλος ΙΚΕΑ ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα λουκάνικα τύπου Βιέννης που πωλούνταν στα καταστήματά της στη Γαλλία, την Ισπανία, τη Βρετανία, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία.
>>> Για την Ελλάδα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Γι’ αυτό πωλούνται ακριβότερα τα προϊόντα της εταιρίας. Λόγω καλύτερης ποιότητας!

Οι περισσότεροι ελεγκτές στη ΔΟΥ Μεγάλων Φορολογουμένων δεν έχουν χώρο εργασίας και φορητούς υπολογιστές, οι αμοιβές των νεοεισερχομένων ελεγκτών είναι κάτω από 700 ευρώ, υπηρεσίες με αρμοδιότητες αιχμής κατά της φοροδιαφυγής είναι υποστελεχωμένες και κενές από ελεγκτές, ένα στους δύο ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών είναι πάνω από 50 ετών και σε ποσοστό 26% έχουν πατήσει τα 55 χρόνια. Αυτά διαπιστώνονται στην Έκθεση που συνέταξαν η Κομισιόν και το ΔΝΤ.
>>> Γιατί ρε γαμώ ‘το να απορούν οι δανειστές;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου, τον συνεχάρη για την εκλογή του.
>>> Άραγε, είναι καλό για την Κύπρο, ή αποτελεί μήνυμα για Μνημόνιο και σχέδιο Ανάν;

Την παραίτησή τους από το ΛΑΟΣ ανακοίνωσαν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του κόμματος πέντε στελέχη.
>>> Αμ, τι νόμισε ο Καρατζαφέρης, ότι δεν θα τον «ξεδόντιαζαν»;

Προσπάθειες για να μην λογίζεται το γένος για την εισαγωγή στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές, σε σημείο που να αλλάζει και η έννοια της λέξης «ιθαγένεια»!
>>> Ίσως ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας έχουν μεγάλη ανάγκη προσωπικού και επειδή δεν φτάνουν οι Έλληνες, είπαμε να στείλουμε στα σύνορα και κανέναν αλλοδαπό! Τελικά, ποιοί έχουν συμφέροντα να σπρώχνουν τον κόσμο στην «Χρυσή Αυγή»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου